Handeaslan613961 YeterYaman aaa şaka olabiliyor ama şaşırmamak gerek benım arkadaşıma 15 haftada kız dendi 25 haftada erkek 🙄🙄
Rabiaak81 YeterYaman kız deyipte erkek olanı duydum ama sizinki 12haftada erken bi donemde ogrenmissiniz Allah gönlünüze göre versin
Aysealty 12.hafta cinsiyet tahmini için erken bi dönem ama yanılma olabilir16.haftada bana yzde 90kız dedi inş değişmez🙈
pamuksekerinannesi Handeaslan613961 Yazık ya isim bile koydum ben kızıma büyük hayal kırıklığı yaşardım herhalde🙈
Busra 10+5 gunlukken erkek olabilir dedi doktorum ben basladim bile alisverise insallah sonradan degismez suan 12+1 gunluk oldu
zytn Bi tanıdığıma 6 ay kız dediler.6.ayın sonunda %100 erkek dediler.ve erkek oldu.baya bişey almıştı artık pembe battaniyelerde yatıyo çocuk😂
Dilekerdmr zytn 6 aya gelmeden alışveriş bana mantıklı gelmiyor çok yanılma var çevremde Doğum yapan herkes bu yönde tavsiye veriyor şahsen bende 6 ya gelmeden Almam 😀 ki erkekse kesin oluyor kız gibi derse almamak lazım 👌🏻
Busra [bilinmeyen] ben bekliycemde ilk torun oldugu icin durmuyolar insallh degismez kendimizide alistirdik😊
Ftmkya Ygmur_ cnm hangi aynı hflarda mı gittin farklı doktorlara önce erkek mi dendi kız mı suan belli mi kesin cinsiyet
dilansavs Bende 12 haftalığım doktorum büyk ihtimal erkek dedi 😕 Değişir mi ki tekrar acaba herkesede söyledik 😃
Handeberkay Bende bugun gittim 11 haftalığım çıkıntı var gibi erkek dedi ama inanmasında gelmiyo öle kaptırmadım kendimi anlarmıki 11haftada acaba
mervebalandi28 YeterYaman suan 18 haftaligim canim 12 haftalikken erkege benzior dedi devletteki doktor hatta iki kere muayene gitim erkek demek iatedi bugun ozele gittim kesinlikle kizzz dedi bend gordum 😊😊
YeterYaman mervebalandi28 işin tuhaf kısmı ben ilkinde dr gibi erkek ikincide kız gördüm ondan şaşkınım heralde 😁