Ayseylcn Beyza12344 her özel aynı değil canım bende özele gidiyorum sürekli ve doktorum sabit bizi de çok iyi tanıyor çok da iyi isini bilen bi doktor ama 1 haftaya çıkar dedi
DuyguGkgz Bernagurses ikili teste aç mı tok mu gittiniz acaba ben de bu hafta gidicem doktoruma sormayı unuttum
Ilkbebek DuyguGkgz kesinlikle tok git ben kan vericemdiyeac gittim.ultrosonda anlayamadı sonra acmı geldin bişeyler ye öyle gel dedi çikolatanın unutma yemeginide
Bernagurses Nevrik oylemi tesekkur ederim. Cunku kac gundur bakiyorum sadece kan degerleri var ama grafigi cikmiyordu demekki sekreter verince kagittan cikar
Nevrik Bernagurses aynen bende yarım gözüküyor gitmesem mi dedim. Yanıltmasın sizi gidince raporu veriyorlar direkt.
Nevrik Bernagurses Bernagurses Bernagurses kaç haftalıksınız. 3 mm üstü risk taşıyor diye biliyorum. O yüzden 0.90 normal. Ben 13+3 günde yaptırdım 1.3 çıktı doktor sıkıntı yok dedi. Nazal kemik ne yazıyor !
Epelinkiran Bana devlette 3 haftaya çıkar dediler 😔 ense kalınlığı normal neyseki biraz içim rahatladı
Bernagurses Nevrik gittigimde 11+2 ydi doktoe omce yapmayalim kucuk dedi sonra santim olarak boyuna bakti yapalim uygun dedi. Nuchal yazan yer 0.90
GlahBilgiliPelit Bernagurses ben aynı gün almıştım ama sanırım özel olduğu için. 10 gün olmuş cnm cıkmıştır heralde sormanda fayda var. İnşallah normal dir sonucların tatlım şimdiden Allah bebeni sana bağışlasın🙏☺😘