Ozqe_tolqa Hatice_01 e bebekten bende bakmistim bu markaya 900 tl.idi ordaki satış danışmanı önermedi bnde vazgeçtim
Crescent96 Hatice_01 Ben aldım kullanıyorum çok memnunum. Sezaryenli olmama rağmen 10. Gündr kontrole giderken rahatça açıp kapattım tek başıma ve sürerkende bir problem yaşamadım şuanlık. Sadece fazla yer kaplıyor o kadar ☺️
Aysizm Hatice_01 e bebege her gittigimde inceledim arabayi sapik gibi basindaydim hep :) ama bugun kraft parma gordum yine e bebegin sitesinde fiyati ayni kabin boy sirf onu incelemek icin gidecegim magazaya
_mrv Buse91 peki size hangi arabayı önerdi ? Yarın joie arabalarında indirim var bende onlardan iki araba arasında kaldım joie brisk lx ve joie tourist acaba hangisi daha iyi olur sorma ihtimaliniz varsa çok sevinirim 🌷 aklım joie tourist arabasında ama onunla ilgili hiç kullanan yorumu bulamıyorum maalesef😔
Buse91 _mrv bize chicco duo kwik one modelini önerdi. Cidden diğer arabalara göre çok daha hafif 7 kilo, kapanışı çok yer kaplamıyor ve oturma ünitesi daha büyük. Casual vista trona ile chicco arasında kaldım karar veremedim bende henüz🤷♀️
Buse91 _mrv joei’ye bende baktım fakat puset kısmı arabaya oturma ünitesi çıkmadan oturtulmadığı için vazgeçtim. Yarın gitmeyi düşünüyorum gidersem size yazarım sorup😊
Buse91 _mrv merhalar tekrar😇 biraz geç kaldım yeni geldim bende çünkü e bebekten sorduğunuz arabalar mağazada olmadığı için yorum yapamadı🤷♀️ Ama bana joie chrome sattılar:) çok övdü bende baya beğendim fikir olur belki sizede❣️
fatmanurkorkmaz1806 _mrv bilmiyorum ama bı ele puseti diğer ele tekerlek kısmını alıp çok rahat yukarı cikariyorum
Sesem Hatice_01 joie muze xl aldık biz indirimden 780 liraya geldi 1200 liradan çok memnunum görünüşü kullanışından indirimleri takip etmenizi öneririm paranız boşa gitmesin.
Aysizm _mrv krafta takilamiyor diye biliyorum suan sadece internetten arastiriyorum ama hic denk gelmedim
Serenity_ Hatice_01 ben aldim ama kullanmak nasip olmadi daha. Banada arabalara bakarken daha once kullanan biri tavsiye etti bayagi kalmistim arabanin basinda 😬saticida tavsiye etmisti 🤷♀️ cok kullanmayacagim icin cok ucuk fiyatli birsey almak isime gelmedi ne yalan soyleyeyim. Ama yinede iyice arastirmak lazim tabiii.
Angell9453 Hatice_01 ben aldım ve kuzenım de almıştı Bayadır kullanıyor gayet memnun o tavsıye etmişti banada.. Şans meselesi araba işi bizde 5 ay sonra başlıcaz kullanmaya insallah =)
Ysmnalvynk Hatice_01 bende baktım ama malesef hiç ısınamadım malı çok kalitesiz duruyor özellikle pusetin. Onun yerine joienin yarın indirimi var modelin ismi tam aklıma gelmiyor ama 1600den 1150 liraya düşecek onu almak daha mantıklı
Birhemsire_anne Kraft twist modeli on numara beş yıldız çevremdeki herkes ya onu aldı yada Casual cadilac marka her ikisinide beğeniyorum ama gönlüm Krafta yakın 🙈
Tubis33 Bende baby plus canyon bebek arabasını almayı düşünüyorum ama çok kararsızım. Kullanımı güzel gibi duruyor ama karar veremedim
Gzmbzks Hatice_01 Bende çok beğendim baya baktık eşimle ama satış danışmanı hiç önermedi. Şimdi baktimda baya bi kişiye önermemiş satış danışmanları bu işte bişey mi var diye düşünmedim değil doğrusu neden bu kadar ısrarcı olsunlar ki satilmamasi için 🤔😂
Papatya_anne Gzmbzks pahalı olanı satmak isteyebilirlermi bilemedim sonuçta uygun diye alan cok olur bilemedim
Buse91 Hatice_01 evet fazla biraz fiyatlar travel için en az 1200 1300 tlyi gözden çıkarmak gerekiyor sanırım