YamacDemirinAnnesi Mine bende izliyorum o yüzden eşimi yanıma alıcam doğum sırasında yanımda olucak inşallah 🙏🏻
Mine YamacDemirinAnnesi benim eşim girmeye cesaret edemez kan tutuyor zaten bayılır beni bırakıp onunla uğraşırlar 😁
YamacDemirinAnnesi Mine Allah’tan benim eşimde öyle bir şey yok 😂 çok şükür 🙏🏻 Yanımda olucak hatta doğunca beni bırak bebeğimizin yanında ol peşinden git diyorum psikolojim bozuldu valla 🤣🤣
Mine YamacDemirinAnnesi herkesin öyle psikolojisi bozuldu bende annemle eşime diyorum beni bırakın siz hep bebeğime bakın diye 🤣
Mine YamacDemirinAnnesi 🙈anneme dedim böyle panik oldum şimdiden diye bende senin doğumunda öyleydim senin zamanında da çocuk çalma vardı yengeme hep tembihlemiş şakın kucağından bırakma bana ne olursa olsun bırakma diye ben başında olacağım bırakmam diyor 🤗
pamuksekerinannesi Mine Kuzum yaaaa ben anlamışsındır sandım gerçi nerden anlıcaksın mümeccimsin sanki 😂 Sana cevap yazıyorum filan bu yorumunda anladım tanımadığını 😂 Kendini tanıtıyosun ya doğudayım eşimin görevinden diye Aaa dedim beni tanımadı😂😂😂😂
Mine pamuksekerinannesi 😒 kaçıncı kendimi tanıtışım sana 🤣🤣🤣🤣 yakında kütüğümü de anlatırım hesap değiştir sen 🤣
Mine YamacDemirinAnnesi annem de müdahale eder kızıma niye böyle yapıyorsunuz diye bak torunumu nasıl tuttu falan 🤣🤣
pamuksekerinannesi Mine hahahahha bu 3 oldu😂 Allah korusun cinsiyet değişirse o zaman da prensinannesi yaparım 😂😂
Busranagme Mine bende de oldu Can'ım o korku . Kendi anneme kayınvalideme söyledim dikkatli olun diye . Allah korusun ya cok kötü oluyor insan böyle seyler izleyince
MrTGcE Mine ay evet ya bende eşime diyorum bebegi sürekli takip et ☺ ama o eskidenmiş canm ya insan şüpe duyuyo ama eskidenmiş o dedigim gbi
Mine MrTGcE şimdi öyle değil tabi ki hemen ayak izi bilekliği anne görüyor bende hemşireyim ama korkularıma hakim olamıyorum 😁
Mine YamacDemirinAnnesi 🤣🤣🤣🤣🤣 başladı bu amcaya da ayrı hüzünleniyorum zaten ağlama zamanımız sabahta çay döktüm ağladım yine içimi boşalttım