Asfnags Gamze_M ben tuzla.devllette çalışıyorum rukiye hanıma muayene oluyorum martta zorunlu sezeryan.olucam ins
Gamze_M Asfnags bende memnundum tuzla devletten ama gece ya da haftasonu doktor gelmediği için ilk doğum da olunca özel istedim
Asfnags Gamze_M yo artık var olmadi pzt.dr sorup.haber veririm ben martin ortasında planlı sezeryan olacağım pzt günü konuşup ayarlicam herşeyi nasipse
Gamze_M Asfnags 32 haftalık normal mi sezeryan mı belli değil benim ama diyelim ki gece ya da hafta sonu suyum geldi doğum olcak benim muayene olduğum doktor gelebiliyor mu yani
epaydas Merhaba ben 13+4 haftalık hamileyim şuan azerbaycanda yaşıyorum, haftaya istanbula döndüğümde bende canan hanıma gideceğim bir arkadaşım gidiyordu çok memnun kalmıştı :)
Duygu11 Gunay_18 Emine hanıma muayene oldunuz mu memnun kaldınız mı? bende kendisine gitmeyi düşünüyorum
Gunay_18 Duygu11 oldum hatta benim bebegimde sorun varmış emine hanım gördü ondan önce canana gidiyordum
Gamze_M Zehra5461 bi anlamı yok o zaman sonuçta doğumun ne zaman başlicağı belli olmaz kendi doktorumuz olsa daha iyi
Gamze_M Zehra5461 gerçekten çok zormuş bu işler özel Cihan tıp merkezinde Cüneyt uzun bey varmış o nasıl acaba bilen varmı ki bazıları iyi bazıları kötü diyor bi doktor bulabilsem rahatlicam
Odncbtl Gamze_M cüneyt bey muaynede evet iyi ama doğumda sezaryan yapıyo sadece ben normal doğum düşündüğüm için değiştirdim doktorumu medipol canan hanıma gidiyorum artık
Zehra5461 Hiç bilmiorum zor vala kaçıncı doktor artık saymıorm burda kaldm artk doğuma çok az kaldı ben tuzla devlette doğum yaprdımda eksiği çok olunca cesaretim yok acıkcası