ayse1205 Kızlar meraba hamile olanlar gögüs ağrılarınız ve belirtileriniz nelerdir gögüsleriniz koltuk altından itibaren mi ağırıyo acaba ?
Seva__sevaaaa ayse1205 ben daha önceki hamileliğimi 4 gün kala öyrenmiştim o zaman belirtim yoktu ama adet günüm 1 gün geçince başladı ağrımaya akıntı olmaya
Tugceecikk ayse1205 benimde adete 8 gün var aynı dediğin gibi koltuk altından vuran bi ağrı var yanlardan :( keşke hamilelikten olsa
ayse1205 Abcde12_ benim adetime üç gün var ama son iki haftadır bel kasık ve gögüslerim ağırıyo ama gögüslerimin uçları dokununca szlıyo diğer zamanlarda koltuk altlarımdan bi ağrı oluyo ve ağırlık yapıyo bana sanki 10 yıllık gögüslerim 🙄
Abcde12_ ayse1205 ilk aylarda hasasti o kadar dgldi suan 16 hafta hamileyim daha bi agryr hasas olmus camasir kullanamyrm
ayse1205 HilalG benimde vuruyo ama test yapmaya korkuyorum gecikmeyi bekliyorm mecbur 3 gün daha adetime ama 🤦🏻♀️
Abcde12_ ayse1205 gebelik belirtsiide olabilir adet belirtsiide adetliykende öyle oluyo çünkü şüphe duyoyosan test yap
ayse1205 Abcde12_ benim hiç adetliyken gögüslerim ağrı yapmazdı yani ağırlıkta yapmazdı sancım olurdu sadece o yüzden kafam karışık
ayse1205 Abcde12_ test sonucundan o kadar korkuyorum ki millet derdi de inanmazdım nasıl korkuyolar diye şu an bende öyleyim geçen ay 14 gün geciktim ve gebelik çıkmadı ondan sonra elim gitmiyo hiç bişeye testlere 🤷🏻♀️😒
Abcde12_ ayse1205 ben 6 ay boyunca denedim her defasında hayal kırıklığı yaşadım ama bir gün olacağını biliyodum o yüzden moralini bozma bence herşeyde var bi hayır
HilalG ayse1205 Ederim kuzumm bende çok dua bekledim Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin 🤲İnşallah güzel haberler alırsın ❤
ayse1205 Abcde12_ bende 8 aydır deniyorum ama bilmiyorum umudumu hiç yitirmedim tabi ki inşallah o gün geç değildir benim için ☺️
Seva__sevaaaa ayse1205 aşırı olmasada olur herkesde farklı ola bilir önemli olan rengi beyaz kremsimi?
ayse1205 Tugceecikk ahh keşke keşke. İlk defa böyle oluyo peki benim ilk defa oluyo ve koltuk altından olunca korktum hani kanser mi diye ama kitle yok gögüslerim ağırıyo koltuk altından itibaren ve çok ağırlık yapıyo sanki