Ilkanne03 Fatmanurbirel bn Bnde 12 haftada ogrendim cinsiyeti Kiz yine gittm birdaha 14 cü haftada yine Kiz 🤣
Zeyneptoprak Fatmanurbirel oğlumda 11+5 de erkek dedi erkek doğurdum bunda 11+4 de erkek dedi 16 da kız gibi duruyo dedi 17 de kesin kız dedi ayrıntılıyı bekliyorum 🥰
Ilkanne03 1994ozg vallaha bn 2 ci gittiğimde cinsiyete bn bile anladm Kiz olduginu bacağını açmış bildign gelin bakın hadi gosteriyom diyo 🤣🤣 gördükten sonra bi kipirdiyo cimcime🤣💕
Nilayilhan Fatmanurbirel ilk gebeliğimde 12haftalıktım %70kız denmişti ama 16haftalık oğlum olacağını öğrenmiştim oğlum oldu☺️Şimdi tekrar hamileyim 18+3 bunda 13+6da kızım olacağını öğrendim hala kız görünüyor inşallah değişmez ise🥰
Mororkide Fatmanurbirel kızımda12haftalıkken erkek dedıydı kızdı cınsıyetı hıssedıyodum diger ay gıttık kız dedı kesın olarak bubebıste tahmın edeyım dedı yok dedık 18dekesın erkekdedı
1994ozg Elaselcuk evet özel, 10.haftadan 12nin başına kadar kız dedi, 2 3 gün önce bi pipi görüyo gibiyim dedi 😅😅
Esmer000 Durkayaelmas erkek deyismiho kiz deyisiyo birinci kiz cinsiyet yaranir ve sonrasi oglan olusur
Esmer000 Bende 12 haftada isdiyorm gidem acaba bilinermi cinsiyet kocama dogum gunu hediyyesi isdeyirem
1994ozg Elaselcuk 12+5 şu an arada zaman farkı pek yok yani 😊 2 3 günde bir gittiğim için sürekli onada bakıyo
Gizemciim Fatmanurbirel bana 12 de başka bi doktor erkek demişti 15 te kendi doktorum kesin kız dedi 💕🙏