Fatmanurbirel Arkadaşlar 12+0 da cinsiyetimizi öğrendik acaba ne kadar doğru sonuç almışızdır merak ediyorum var mı benim gibi erken öğrenip sonucu aynı kalan ?
Yaman Fatmanurbirel ben cnm 12 haftada %70 kiz dendi 15+6 da kızdı dendi 17+4 te hala kızdı degismez heralde artik 🙂
Durkayaelmas Fatmanurbirel 12+0 da erkek olcagini ogrendim ve daha degismedi gerci benim gittigim doktor icin cinsiyet soylemede 1 numara diyolar 8 haftalik soyledgi bile olmus
Angel2 Durkayaelmas ya ben suan 12 haftaligim haftaya perinatolojye gidicem 13 haftalik olcak ikizler acaba ogrenirmiyim
Esmer000 Durkayaelmas erkek deyismiho kiz deyisiyo birinci kiz cinsiyet yaranir ve sonrasi oglan olusur
fatmaaeminn Durkayaelmas 8 haftalık 😲söylemiş çok da inandırıcı deil..en erken 12 de tahmin yapilioo🙄
hilal_yener Fatmanurbirel valla canım bana 17 haftalıkken yüzde 90 erkek denen cocuguma 20. Haftamda kız olduğu çıktı o yüzde 10 nluk tuttu resmen bide doktor ben yanılmam diyor 😂
Fatmanurbirel Benim de erkek dendi baya belli gibi gösterdi zoom yaptı doktor ama daha önce kuzenime 10 haftalıkken erkek dedi sorma kıza dönüştü emin olamıyorum o yüzden hiç bişey alamıyorum 16. Haftaya kadar nasıl beklicem :((
hilal_yener Fatmanurbirel ben devlete güvenmedim özele gittim iyikide gitmişim yoksa oğlan kıyafetleri diziyodum
Fatmanurbirel hilal_yener ben hep özel de muayene oldum acaba başka bi yere daha mu gitsem muayene için
Eymenkerem Fatmanurbirel doktorunuzla alakalı sonucun degisip değişmemesi 😊 12. Haftada aynı dr da öğrendim 2 cocugumunda cinsiyetini hiçbirşekilde değişmedi. Doktorun tecrübesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum 12. Haftadaki yorumun başarısını.
Nltka Fatmanurbirel valla benim ki aynı kaldı ama yakın arkadaşımda 12 de öğrendi sonra değişti . Tedbir amaçlı 16 yı bekleyin derim
hilal_yener Fatmanurbirel tabi doktorlar yanılabiliyor bazen ama bence acele etme bekle 12 hafta daha çok erken sana ne diyorum ben 20. Haftamda öğrendim 😂
Kubs Doktorla ve ultrason cihazının kalitesiyle alakalı. 12den itibaren kesin kız demişti doktorum 22+3 olduk detaylıya girdim sonuç değişmedi 🧚🏻♀️