Dlktpl ygoren hadıya benım sımdı dozlarıda arttırdı bıtanesı catlamasın dıye yarın baslıcam ona dıgerlerıdr buyusun dıye ıns kalıtelı olur senın gıbı kalıtelı ve tutar cnm ya ozaman bu daha ılk muayneydı daha buyuyenler de olabılır dıyosun
ygoren Dlktpl doktor değilim tabi süreci o bilir büyümek ayrı adet ayrı bişey büyütmek için dozu arttırmıştır. çoğaltmak için değil
Pesperu Prenss123 Bahçeci nin bütün doktorları iyi labarotuarı da güzel ben memnun kaldım,Mustafa hoca inanılmaz yoğun tabi diğer doktorlar kadar her muayenede olmuyor
Mlke Dlktpl iyi canım sayısını kafana takma sakin allahım inşallah sağlıklı embriyoları sana yetecek kadar verir 🙏🙏 Evet çatlamasın diye cetrotide vermişti bana da iğne işini yarıladın sayılır 👌 hadi az kaldı
Dlktpl Mlke ay kuzum ıgneler demarttı dayanınca bıyere gobegım acıyor ama deger ıns saglıklı embrıyolarmz olsun bebıslerımız tutunsn ve saglıkla dunyaya gelsın cnm 🤲
Mlke Dlktpl aynen anlıyorum seni göbeği çok hassaslasiyor insanın biraz tuhaf ediyor hormonlar ama inan son iğnemi olduktan 2 gun sonra göbeğim eski halindeydi ve benim tutamıyorlardı zayıf olunca dümdüzdü😂😂 sana birşey diyeyim mi ben galiba adet olucam biraz önce lavobo da silince kırmızılar göründü 😍 ama opu sonrası kahve akintim oldu 24 saat falan onun gibi lekelenme mı adet mı 2 saate falan belli olur 😉😉
Dlktpl Mlke ay hadı ıns bende hersy yolında gıderse buay olursa yolunda hersy yakın transfer olcaz senle 🤲 bırlıkte bekler pozıtırı goruruz ıns benım aksam karnım hafıf sıs oluyo alttan tutuluyo okdr asırı zayıf dglm allahtan🤣
Mlke Dlktpl ay evet ya inşallah herşeyimiz düzgün gider de birlikte gün sayarız 😊 daha tam sökülmedi adet bakalım olacak miyim
Mlke P_6 evet canım bizim 3. Gün ama kalitesi cok iyi dr 5. Güne gideceğini söyledi ama toplamda 3 tane embriyom olunca korktum dondurdum tutacaksa nasipse 3. Gün haliyle de tutar dedik allahım hayırlısını yaşatsın insallah🙏🙏🙏
P_6 Mlke aynen öyle tutacağı varsa tutuyor ben de 3 tane dondurdum her ihtimali düşünerek. Hayırlısı olsun, inşallah tutunur. Çok zor yorucu bir süreç, sabır diliyorum 🙏🏼
Mlke Dlktpl inş. Canım cuma günü gideceğim yarın randevumu alıp inşallah bakalım nasıl hazırlık yapacağız 😍 ay yarın derin temizliğe başlıyorum 😊 transfer sonrası minigimiz bana tutununca uzun süre işlerden uzak durucam kendime dikkat edeceğim onun için bahar temizliğini 1 ay öne cekiyorum 😁😂😂
mmylmz Dlktpl 20 haftalık gebelık kaybı pkoda pıhtılaşmadan kaynaklı olabılır. rahım ağzı yetmezliği olabilir. tedaviye başlauacak doktorunuz umarım bunları göz ardı etmez. bende bı pkolu olarak aynı şeylerı yaşadım çünkü. 2 gebelık kaybım var tedbırı bırakmayın ıyıcr araştırın testlerı tam yapın öyle tüp bebek transferi oldun bende 4 kere denedım. şimdi kendım doğal yolla gebe kaldım Allahıma şükür. kılom vardı bıraz kılo verdım herşey yoluna girdi
Dlktpl mmylmz valla cnm 12 18 haftada kanamam oldu sonra benı bıtınce ısemgonderdıker rahım agzım 40 olmadı gerekırken 36 ıdı cok kotu degıldı ama o bır hafta bana yettı sancı acılma kasılma erken dogum oldu bnmmyatmam lazımdı demekkı sureklı yatarken ıyıydı
Mlke P_6 çok teşekkür ederim 😊 bugün adet oldum cuma dr uma gidicem transfer hazırlığına başlayacağız Allah in izniyle dua edin minigim tutunsun bana 😍🙏🙏