hiç bir sorunum yoktu benimde eşiminde.
2 yıl bebeğimiz olmadı ama 1 yıl olmayınca zeynip kamilde tedavi olduk öncesinde tüm testlerimiz yapıldı ve eşimdede bendede sorun çıkmadı sebepsiz infertilite dediler zeynep kamilde 2 aşılama tutmayınca 3 yıllk evlilik sürecimde dolunca tüp bebek raporu çıkardım. fakat zeynep kamilde tüp bebek yaptırırq olumlu sonuç alma ihtimali çok az olduğu için yapan tutmayan tanıdıklarım hastahanede tanıştıklarım olduğu içinde daha önce kontrole gittiğim emsey kurtköy hastahanesi nesrin baştuğ gittim.t
normalde fiyat 7000 tl idi ama zeynep kamil raporunu götürünce 6200 indi raporla beraber 2000 tl ilaçla geldi 8200 tl geldi gelelim diğer aşamalara
tedaviye başladım gonalf 300 doz vuruldum ayrıca menapur diye gonalfle birlikte göbekten farklı bir ilaç daha vuruldum yumurta süreci sonunda 15 tane yumurta toplandı 10 tane kaldı 8 tanenis döllendi 5 tanesi 5 güne ulaştı. 5aa kalitede yumurtalarımdan 2 tane transfear oldum şuanda tek bebeğime 13 haftalık gebeyimm ve ayrıca 3 yumurtamıda 370 tl2 sene dondurdum
kesinlikle nesrin hanımı tercih edin ayrıca eşenizden örnek alırken hastahanede birlikte olabiliyorsunuz çünkü hastahanenin bakış açısı bir hayırlı bir iş için uğraşıyoruz erkeğin başka şeyler izleyerek ön-rnek vermesi dinen caiz değil mekruh.. bunu bile düşünüyolar. nesrin hanım harika biri
2020 fiyatı tüp bbek raporsuz 8900 tl olmuş ama rapor götürünce 800 tl düşüyolar şuanda güncel ilaç fiyatları hakkında henüz bilgim yok..
Transfer öncesi gece namaz kıldım ve 1001 adet vallahu galibun ala emrihi tesbih çektim.( Allahım senin emrin üstüne emir yoktur )evladımı nasip etsin diye
transfer sonrası hastahanede belirli süre uzandım.
ilk 4 gün duş almadım.
1 gün uzandım dinlendim.
2 gün uzandım dinlendim bu üreçlerde ananas yedim kabak cekirdeği yedim potakal suyu içtim.
3 gün dinlendim akşam dışarı çıktım
4 gün arkadaşıma gittim ev süpürdüm hafifce tabu işlerimi yaptım=) yapma diyoluru ama ben yaptım herkesin kendi terciği tabi
4 gün dayanamadım erken test yaptım silik çizgi çıktı ama ilaç etkisiydi çatlatma iğnesi etkisi
5 gün tekrar yaptım hiç çızgi çıkmadı. ilüç etkisi geçmişti,
6 gün kan verdim 10,35 çıktı
7 gün idrar testinde pozitifii gördüm
önemli( herkesin 6 7 gün belli olacam diye birşey yok yaptığınızda sizde çıkmayabili üzüzlüp tutacak bebeğe daha çok zarar vermeyin bu benim tercihimdi yaptım dayanamadım=)
rabbim isteyen herkese nasip etsin zorlu süreç ve tedavi sırasında sürekli belirti aramayın bende hiç belrti yoktu 4 gün bel ağrısı çektim sadece...