Gunesg1234_ Ggamze aaaa çok güzel isim gerçekten çok hoş rabbim tamamini erdirsin inşallah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim korusun 👍💕bende 😊bulabilsem çok güzel olacak ama karar veremiyorum
Gunesg1234_ Ggamze aaaa çok güzel isim gerçekten çok hoş rabbim tamamini erdirsin inşallah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim korusun 👍💕bende 😊bulabilsem çok güzel olacak ama karar veremiyorum
Gunesg1234_ _defnee güzel isim gerçekten çok hoş rabbim tamamini erdirsin inşallah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim korusun
Gunesg1234_ Deletedmom378 güzel isim rabbim tamamini erdirsin inşallah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
mermeral Gunesg1234_ aminn inşallah size de hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun. İsim konusuna gelince bulursunuz güzel bir isim, arkadaşlar paylaşıyor güzel isimleri. Sağlıkla doğsunlar🙏
Anneoluyorum93_ Gunesg1234_ benim içime hep erkek doğuyor hissetmiş miydinşz kız olacağını önceden? Ama kızım olursa kesinlikle AYSİMA olur ismi 😍 almila.,ayla bunlar da güzel
Gunesg1234_ Anneoluyorum93_ evet hissetmiştimmm sonradan kız olduğunu öğrendim ama isim karar veremiyorum ışte
Kbr_71 Gunesg1234_ ilk neva düşündük ben beğenmedim eşim istedi geri oda başka isim bulalım dedi şimdi Rüya diyoruz fındık kızıma