Anneoluyorum93_ Gunesg1234_ benim içime hep erkek doğuyor hissetmiş miydinşz kız olacağını önceden? Ama kızım olursa kesinlikle AYSİMA olur ismi 😍 almila.,ayla bunlar da güzel
Gunesg1234_ mermeral allah bağışlasın sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim çok hoş güzel isim miş bende bulabilsem karar verebilsem çok güzel olacak yaa
Gunesg1234_ Zehra92 allah bağışlasın sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim çok güzel isim
Nesslihan Aklımdakileri söyleyeyim ama belki fikir olur. -Zeyneb Sare -Rüveyda Betül -Saliha Betül -Amine Betül -İpek Sare -Şevvâl -Gülce -Hifâ -Nisa
Gunesg1234_ Nesslihan çok teşekkür ediyorum çok güzel isimler fikir olur evet banada sağol allah razı olsun 😊👍💕
Gunesg1234_ Ggamze aaaa çok güzel isim gerçekten çok hoş rabbim tamamini erdirsin inşallah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim korusun 👍💕bende 😊bulabilsem çok güzel olacak ama karar veremiyorum
Gunesg1234_ Ggamze aaaa çok güzel isim gerçekten çok hoş rabbim tamamini erdirsin inşallah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim korusun 👍💕bende 😊bulabilsem çok güzel olacak ama karar veremiyorum
mermeral Gunesg1234_ aminn inşallah size de hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun. İsim konusuna gelince bulursunuz güzel bir isim, arkadaşlar paylaşıyor güzel isimleri. Sağlıkla doğsunlar🙏
Gunesg1234_ nurselies allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim korusun çok güzel isim çok hoş bende bulabilsem keşke karar veremiyorum ilk çocuğum olacağı için 😊👍💕
Selmaercan nurselies yaaa bizde ışıl başak koymak istiyoruz tabi düşük yaptım bi daha olursa İnşalla h 🌾🍀