Zzss2707 Gyno lomexin kremini ve üromisin toz ilacını kullanan varmı gebelikte? 22 haftalık hamileyim aile hekimim yazdı enfeksiyonum varmış idrar yollarımda, kullanan varmı ?
Kbrahrl Zzss2707 çok etkili bir ilaç ikiside 🤷🏻♀️ Enfeksiyon çok önemli doktorun verdiyse kullanmanda fayda var canım.
Yesim015 Zzss2707 bende kullandım onu tozu geceleyin lavaboya hiç cikmiyacaksin normal şu ile karıştırıp içeceksin
Yesim015 Zzss2707 çok faydası var zaten 1 kullanımlık enfeksiyon gitmezse sıkıntı bidaki gittiğinde tekrar baktır enfeksiyon azalmasına
Sevgi22 Zzss2707 aynı şey bendede var canım kaşıntı benide öldürecek tozu verdi doktor kullandım dün gece inşallah ise yarar
Zzss2707 Kbrahrl Gerçekten mi canım benim gebelikte bi zararı olmaz inşallah 🙏 Aile hekimim yazdı bebeğe herhangi bir zararı yok dedi de
Kbrahrl Zzss2707 hayır canım zararı yok güvenle kullanabilirsin bana kadın doğum doktorum vermişti hatta krem içinde ara ara yanma hissedersen yine kullan dedi
Zzss2707 Yesim015 1 hafta sonra tekrar baktırıcam canım inşallah faydasını görürüm de Allah’ım kaşıntıdan öleceğim
Yesim015 Zzss2707 o çok kötü idrarda yanması kaşıntı bende böyle olmadı sadece bobreklerime vurdu biraz sorun yaşadım ilacı kullandım faydası oldu biraz
Yesim015 Zzss2707 içtikten sonra lavaboya gitmeyin 2 satt gitmemeniz gerekiyor yoksa faydası olmaz bana öyle demişlerdi
Yesim015 Zzss2707 sürekli iç çamaşırınızı degistirin sakın kaşımayın sonra tahriş eder rahiminizi ona krem vermesi gerekiyor
Sevgi22 Zzss2707 iyiyim bugün rahatlattı beni sadece 3 gündür geçmek bilmeyen karin ağrım var kivrandiriyo beni enfeksiyondan dedi doktor
Zzss2707 Yesim015 Allah kimseye vermesin ya bakim bu akşam içicem inşallah sabaha güzel uyanırım 🙏 krem verdi sürücem bakalım fayda eder inşallah rahme gitmez dimi krem
Zzss2707 Sevgi22 benimde ara ara oluyordu galiba ondan Allahım şifa versin hamileyken çekmek çok zor 🙏😏
Yesim015 Zzss2707 âmin valla kimseye vermesin çok zor durum lökton kaç artı seninki teste kac cıktı enfeksiyonun bi zararı olmaz doktr verdiyse ama kaç haftaliksin ilk ayları faaln kreme yonlendirmiyorlar bebeğe zarar olur diye ama haftan büyükse sıkıntı yok