Eve41 Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ve bebeğinizde hayırlı olsun
ben 15 yıldır hem panik atak hem panik bozukluk ve akabinde anksiyete okb hastasıyım..Yıllarca ilaç kullandım faydasının oldugu anlarda oldu,yaşadığım sıkıntıya sıkıntı yeni hastalık ekleyende..Fakat sağlam bir ilaç içici olmama rağmen asla tavsiye etmiyorum..Ha tabikide iyi geldiği dönemleri yabanada atamam ama şuna inanın ki sadece ama sadece ilaçlar sıkıntılarınızı bir nebze hafifletip mevcut durumunuzu erteliyor..ve ileri dönemlerde atlattınız atlattınız,,atlatamadığınızda ise yeni şekliyle tekrarlıyor sıkıntılar..Belki mümkün olamıyor ve hamileliğinde yaşattığı hormonsal sebeplerle çok streslisinizdir..fakat size tek tavsiyem bundan yani stresten uzak durmaya çalışın en azndan deneyim
12 haftalık hamileyim ve şunu apaçık dile getireyim formlardaki en büyük psikolojik sorunları olan ben olmama rağmen :) çok şükürki kendimi telkin ederek zamanı geçirmeye çalışmaktayım
kendinizi sizin elinizde olan bir stres yumağının verdiği bedensel sonuçlar için yıpratmayın..düşünce yapınızı değiştirin ve kötü hissettiğiniz an tam aksine kahkahalar atacak şeyler geliştirin bu hastalık aksini yapmadıkça sizi bırakmıyor
sağlıkla kalın sevgiler