mervella Annesihamis 34 ten sonra magnezyum kullanımı uygun değil doğum sancılarını ortadan kaldırıp doğumu geciktiriyor. Geçen haftaya kadar içiyordum zaten çok rahattım
Ceren92 mervella bende 35te yasadim.yruumekte zorlandim vajinam zongladi bacak aram agirdi sol kasigima igneler batti sanki surekli bebe yagi masaj ve sicak dus yaptim.suan 37+1im
Sevda12 mervella o haftalarda bende de başladı şu an 38+2 yim ve bazen ağrısından ağlıyorum yüreyemiyorum bile doktora sordum çatı ağrısı o dedi 🤷🏻♀️
mervella Sevda12 ben eskiden bu hamileler sonlara doğru neden yürüyemiyor diye çok merak ederdim hiç aklım almazdı ama insan yürümekte bile zorlanıyormuş gerçekten
Sevda12 mervella valla ben hiç etrafımdaki hamilelerde böyle birşey görmediğim için psikolojim bozuldu bi ara hep ağlıyordum ya böyle kalırsam diye 😁😁 ama doğumdan sonra geçiyormuş çatı ağrısıymış
Sahinsec mervella benimde aynısı gece yastık koyuyorum birazcık iyi geliyor bide magnezyum içiyorum o iyi geliyor ağrıya doktorum vermişti zaten