mervella Arkadaşlar 35+2 haftadayım bir haftadır normal bacak ağrıma ek olarak iç bacak kaslarım ağrıyor,çok spor yaparsın da bacak kasların ağrır ya tam olarak öyle bir acı çok zorluyor beni. Bu durumu yaşayan var mı ve nasış baş ediyorsunuz ?
edak mervella günümüz aynı benim de adet sancısı gibi ağrılarımla beraber oluyo iç bacaklarımda ağrı 🤷🏻♀️ Normaldir herhalde bugün bu ağrıyla nst'ye de girdim sancı çıkmadı.
Elifffo mervella ay evet benimde öyle 1 aydır 37 deyim bende. Gece bacak arana mutlaka yastık koyupuyu
Betulaks mervella bebişler artık ağırlaşıp aşagıya baskı yaptığı için pelvis agrısı dıye gecıyordu sanırım bacak arasındaki kemiklerde ağrı yapıyor bende ayni durumdayım sağa sola dönerken ciddi agrı oluyor fakat devamlı bir ağrı değil hareket etmediğim sürece sorun yok ☺️
MCY Benimde aynı yastık koyuyorum bacak arama öyle rahatlıyor biraz dönemiyorum yürüyemiyorum ayaklarımı uzattığımda bile ağrı oluyor Rabbim yardımcımız olsun 🤲
Ykrnrr Yastıkla bile geciremedigim bacak ağrılarım var en başından beri 35+0 dayım ve o kadar çoğaldı ki uyku uyumuyorsam tek sebebi ayak ve bacaklarımda ki huzursuzluk
Ykrnrr mervella inanın çok daralıyor insan hiç bir şey yapamaz hale geldim çok zor Allah herkeze yardım etsin inşallah
mervella Ykrnrr amin amin her zorluktan sonra bir kolaylık var 😊 çok güzel bi şeye kavuşucaz inşallah
GulinMert Elifffo o bile çözüm değil bak hala ayaktayız :) neyseki az kaldı sonra yavrularımızı emzirmek için uykusuz kalacagiz
Elifdemir_ mervella 24. haftamdayım yaklaşık bir aydır çekiyorum bu ağrıyı dediğiniz gibi sanki esneme hareketlerini fazla yapmışımda öyle acıyor ama ben çözüm bulamadım
mervella Elifdemir_ yok maalesef bir çözümü belli bir süre magnezyum içtim ama en son onu da bırakmak zorunda kaldım doğumu geciktirdiği için 🤷🏻♀️ Sabretmekten başka çare yok
mervella Annesihamis 34 ten sonra magnezyum kullanımı uygun değil doğum sancılarını ortadan kaldırıp doğumu geciktiriyor. Geçen haftaya kadar içiyordum zaten çok rahattım