Biz kontrole gittik Nst ye girdik herşey normaldi doktorumuz Nisan 8 gibi doğar dedi yani 7 haftamız vardı kontrolden çıktık eve geldim misafirim geldi onlarla ilgilendim gittiler temizlik yaptım sonra dışarı çıktık eşimle gezdik misafirliğe gittik ağrım vardı ama ben yalancı sancı diyordum gece eve geldik duş aldım ağrım devam ediyordu yattık gece boyu hep ağrılarım devam etti sabah yatarken suyumun geldiğini hissettim lavaboya koştum suyum ve lekem geliyordu korktum eşime seslendim yataktan koştu doktoru aradık gelin dedi hastaneye gittik zaten çok yakındı doktorum muayene etti çok erken doğuramam dedim oda beni korkutmamak için odaya yatışını yapalım tedavi uygulayacağım dedi meğer 7 cm açılmam varmış hastaneye gittiğimde sonra tabi doktor Doğum olacak sezeryana alayım mi normal mi dedi ben normal istedim ben bütün ağrıyı çekmişim ama bilememişim sonra sancılarım başladı sıklaştı tabi ben ıkınamıyorum bile ilk doğumum ısrarla normal doğum istiyorum ve çok ağrım var ameliyathaneye indirdiler yerimden kalkıp Çatala yatamadım çünkü Doğum başlamış farkında değilim aşağı inip Doğum yapmam 13 dk sürmüş :)