LittleAnneee Bizim oğlan hala yan yatıyor daha küçük belki döner ama ben merak ediyorum ne zaman döner acaba diye normal doğumdan da korkuyorum Bi andan da işime geliyor sanki bilemedim 😂🙈
Canan_3547 LittleAnneee ben 35+3 gunluk hamlyim iki gundur gidyorum doktora iki gundur farkli pozisyonda
Efesevim Bende 33de gitmiştim dönmüştü haftaya yine gidicem bakim yine aynı pozisyonda mı hareketlerinden neresi nerde anlayamıyorum 😃
LittleAnneee Efesevim valla bende ya bazen sertlik oluyor herhalde kafası diyorum kendi kendime ama sallıyorum tabi, 😂
Snmmns Biz o kadar erken döndük ki 33+3 de ani bir şekilde doğduk :) bir gün önce nst de çıkmayan sancı ertesi sabah suyumun gelmesi ve bir saatte normal doğum:)
Tumurcuq Snmmns yaa gercektenmi peki nasilsiniz? Bevek nasil kac kilo dodu? Kuveze aldilarmi..salikla buyusun canim...nişan falan helmedmi önceden
Eymeninannesiii Snmmns hayırlısı olsun canım biz de çok erken döndük 28 de dönmüştü belki daha önce döndü ama biz o zaman fark ettik ağrıların nasıldı nasıl fark ettin
Snmmns Tumurcuq hayır canım nişan gelmedi sabah uyurken suyum geldi bebeğimiz 2.020 gram doğdu sağlık durumu iyi ama küçük olduğu için küveze aldılar enfeksiyon riskine karşılık :)
Snmmns Eymeninannesiii ağrılarım baskı şeklindeydi ama suyumun ve lekemin gelmesi ile ben hastaneye gittim gittikten sonra sancılarım sıklaştı canım
Eymeninannesiii Kizim_ve_Annesi yok sadece risk oluyor bir arkadaşımda benim gibi üstelik tiroidi de var progestan kullanıyoruz o benden 4 hafta büyük 35 haftalık onunki yani maşallah iyi şuanda hiç belli olmuyor doktorum sadece temkinli olalım dedi Bi de benim sancılarım çoğaldı yalancı sancı
Kizim_ve_Annesi Eymeninannesiii yaa bende 20 haftadan donmus bendede tiroid sorunu Vardi ilac kullaniyorum🙄
Eymeninannesiii Kizim_ve_Annesi senin kaç haftalık oldu benimde öyle maalesef perşembe yine kontrolüm var 😔 Çok stresliyim işyerim işten çıkarmaya çalışıyor ya zorla izine çıkarsın yada seni işten çıkarırız dediler Ocak ayında herkese zam yaptılar bana yapmadılar bu kandil gününde hepsini Allah’a havale ettim 😢