Havvanooyeva 34+4 haftadayim,ultrasonda yaşlanma var dediler böyle olan kimse varmi.korkuyorum 3cu dereceye geçiyor artik😞
Eslem1205 Havvanooyeva canım hiç bilgim yok post un ustte kalsın diye yazıyorum umarım onemlı birseyn yoktur 🙏
simsekkiz8 Havvanooyeva qorxma can xalam qizindada eleydi maliceyle durdurdu helimler uwaq vaxtindada doguldu 37 hefteni tamam eleyib sendede elenolar inwallah🤲🏻❤️
Pembepanterr Havvanooyeva üzme kendini canım 35 olmussun nerdeyse sıkıntılı zamanı geçmişsin doğursan da erken değil artık 😊
Gul-08 Bana 38 de söylemişti doktorum ama zaten suyum çok azdı o yüzden ertesi gün doğuma alındım, Sadece plesanta yaşlanması olsaydı belki beklerdi normal olmasını bilemedim şimdi.korkmayın bence zaten 36 olmasına bir şey kalmamış.
Havvanooyeva Pembepanterr çok sagolun kilosu haftasına göre düşük ondan korkuyorum hem suyuda azalmış
Havvanooyeva Simgesydn Hayır ben çok kusuyordum hamileliyin ilk vaxtlarından hala kusuyorum. O bile yapa biliyormuş.doktor neden olduğunu soylemedi
Ilaydamyy Havvanooyeva valla cnm benimde kızımda plasentam yaşlıydı ama bunu bana doktor doğumdan 2 gün önce söyledi beyaz beyaz bisi oluyo sanırım bebeğe pek bisi gitmiomu ne öyle die okumuştum yinede sen bi araştır cnm
Havvanooyeva Ilaydamyy evet öyle araşdırdım baya korkuyorum suyu azaldığı için bebeye bir şey olur diye.steresden olcaq böyle gitse
Ilaydamyy Havvanooyeva stres etme cnm iki hafta sonra doğursan bile bebeğin tam gelişmiş bi şekilde olucak dert etme
Nur-11 Havvanooyeva 36 haftalıkken banada aynısını dedi doktor cok kötü olmuştu suyu da kötüydü bebeğim hiç kilo almadı 37+4 de zorunlu sezeryan oldum sadece bebeğim biraz küçük 2530 dogdu suan cok şükür sağlıklı 🤲🙂
Havvanooyeva Nur-11 sağlıklı büyüsün insAllah.iki günden sonra bir daha ultrasona gircem insAllah hayirlisi