Thsjdn hifaeslem bende bi bucuk senelik evliyim bizde istyrz ama olmafi gecen gecen cmrtesi rahim filmibcekildm doktr 3.4 ay icinde olma olasiligi yuksek dedi baklm
Gunsss hifaeslem merhaba, bende pcos luyum. Yullarca bekarken doğum kontrol hapı kullandım. Biryerden ısırgan çayının kiste iyi geldiğini duydum ve yılmadan adetime 1 hafta kala ısırgan çayı içtim. Evlendikten sonra doktora gittiğimde pcos tan eser kalmamıştı. Araştırmanızı önerir Tavsiye ederim.
hifaeslem Evet her belirtiyi hamilelige yoruyo insan ama teslimiyt cok onemli biliyorum ki vakti var dha o vakit doldumu allah ol dedimi olur insllh ama allah imtihanimizi kolaylastirsin
Seva__sevaaaa hifaeslem ben benn 😍 çekildiğim ay hamile kalmıştım hatta pişman olmuştum niye şimdiye kadar çekinmedim diye
hifaeslem Kizlar test yapmistim ya 2 saat sonra baktim ikinci cizgi silik cikti sizce hamile olabilirmiyim
Mormenekse34 Ben de gecen ay cekildim yumurtlama gunu ve ertsini degerlendrdk. Hamile kalanlar, film sonrasi ozel baska bisyler de yaptinz mi acaba? Ilac kür gibi
Belirsiz Mormenekse34 rahim filminden sonra kür önermemişlerdi bana hamile kalınca lekelenme olur diye ama kişiden kişiye değişir tabi
MineKadir Bende şubat 4de film çekindim suan adet olmadım ama adet belirtileri yoğun şekilde 3gun gecikti test yapmadım bu guzel günün hürmetine allahım bizlerede nasip eder inşallah
Mugesen2303 MineKadir bende korkudan yapmıyordum 3. Gün yaptım hemde 3 tane birden sonuç pozitif yapın bence beklemeden☺️☺️
Mormenekse34 Belirsiz incir kürü yaptm bu ay, birde inofolic combi kullaniyorm toz olandan sadece sabahlari
Belirsiz Mormenekse34 ondan zarar gelmez canım benimki bildiğin macundu adaçayı falan vardı içinde içmiştim ama o ay hamile kalmadım zaten
MineKadir Ben adet oldum üzgünüm arkadaşlar bu ayda olmadi ya.insallah sizler bu ay guzel hamiş haberleri alırsınız...Ve hamile kalanlar bizlerede fikirlerinizi paylaşın lutfen
Ozlem1234567 hifaeslem ben evet rahim filmi çektirdim o ay hamile kaldım ama bende rahim yapışması çıktı operasyon geçirdim rahim filmi çektirecekseniz eğer narkoz alın berbat bi ağrı
MineKadir Mugesen2303 ovulasyon tabiki yapmıştık ve değerlendirmiş ama demekki kismet degilmis pazartesi hastaneye gitcem bakarim doktur ne diyecek hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah