Haticedemir1 Deletedmom137 @hifaeslem Kızlar bir son postuma gelir misiniz yardımlaşmaya ihtiyacım var
Thsjdn Yeni cekildm marta baklm ne olcak.sansima rahim filmi cekildm cekildikten bikacgun sonra yumurtlama gunumdu herzman oln yumurtlama bu sefer olmadi yumurtlama 😞
Thsjdn Thsjdn suan bu yaziyi yazdiktan snra elimde bitane ovi testi vardi bi bakym dedim yumurtlama gunum bugun olmus 😊 cok mutluyum insallah bizimde olur bebegmz
hifaeslem Bende pco hastasiyim normlde bu ay kendiliginden yumurtlamm oldu 7 gunum var iste sabirsizlikla bekliyorumm
Gunsss hifaeslem merhaba, bende pcos luyum. Yullarca bekarken doğum kontrol hapı kullandım. Biryerden ısırgan çayının kiste iyi geldiğini duydum ve yılmadan adetime 1 hafta kala ısırgan çayı içtim. Evlendikten sonra doktora gittiğimde pcos tan eser kalmamıştı. Araştırmanızı önerir Tavsiye ederim.
Burcu2019 Yumurtlama, çatlaması olup hamile kalamayanların vakit kaybetmeden, bir sürü ilaç kullanmak yerine direkt rahim filmi çektirmesinin en sağlıklısı olduğunu düşünüyorum
hifaeslem 2 yil olucak evleneli ilk günden beri istiyoruz her ay acaba diye brklemiyorm pco oldugum icin ama tedaviye başladığım zamanlarda cok bekliyorum ve olmayinca yikiliyo insan iste
Thsjdn hifaeslem bende bi bucuk senelik evliyim bizde istyrz ama olmafi gecen gecen cmrtesi rahim filmibcekildm doktr 3.4 ay icinde olma olasiligi yuksek dedi baklm
Mugesen2303 hifaeslem merhaba bende en son ağustos ayında regl oldum 10 gün rahim filmi çektirdim ve birdaha regl olmadım 🤰🏻🤰🏻 26 haftalık olduk darısı basınıza ama yumurtlama günlerini sakın kacırmayın
Tanem0105 hifaeslem Ben 30 haziranda çekildim 26 temmuz da hamile olduğumu öğrendim şu an çok şükür 35 haftalığız🙏🙏 allahım sizlere de nasip etsin inşallah
Gmzenmn Ben tüp bebek tedavisi için gidiyordum doktora ilk başta rahim filmi istedi senin asla normal yolla gebelik olmaz dedi eşimden kaynaklanıyordu 2.5 sene oldu evleneli eşimede tüp bebek için ilaç verdi güçlenmesi için rahim filmi çekildiğim ay hamile kalmışım 🙂
Haticedemir1 Gmzenmn O zaman bende hsg sonrası ovi testi alayım takip edeyim yurtlamayı birde öyle deneyelim yollar açılınca inş faydası olur 😊😊