Aysegul7 Sabahtan beri girip girip bakıyorum yazcam yazamadım bi türlü allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hem ağladım hem çok sevindim 💕
kelebek12345 Marayy ozaman büyük ihtmal hamilesn canm. Eger catlama iğnesi olsaydı onun etkisi olablirdi.
Marayy kelebek12345 he evet bende onu düşündüm ilk testim silik çıkınca iğne yok nasıl olsa var galiba dedim inanamamıştım 😂
FSCMK Marayy ben seni geçen yıldan belli görüyorum ve dua ediyorum inşallah vardır bişeyler bende kızıma test yaptığımda adetine 4 gün vardı ve böyle çıkmıştı tam
_9297_ Marayy kuzucuk hayırlı olsun değerini gördüm 💞💞🤩 senin adetine daha 4 gün varken bu sonuç çıkmış benim adetimi 3 gün geçmiş olduğu halde 41 çıkmıştı daha o yukselicek merak etme Allah'ın izniyle valla cokkk sevindim senin adına 🤗🤗🥰🥰😘😘😘😘
Marayy _9297_ aaah ahhh Böyle yorumlar beni benden alıyor öyle mutlu oluyorum ki içim kıpır kıpır oluyo inşallah yükselir canım 🙏❤️❤️❤️
_9297_ Marayy inşallah canım benim inşallah hayirlisi sonuçları bizimlede kesinlikle paylaş sabırsızlıkla bekliyoruz 🥰🥰