kelebek12345 Marayy ozaman büyük ihtmal hamilesn canm. Eger catlama iğnesi olsaydı onun etkisi olablirdi.
humakusum Marayy İnşallah sıkıcı tutunacak ve sağlıkla büyüyecek 🤲🏻 Her gün 99 tane Ya Mübdi 121 tane Ya Kaviyy esmasını okuyun ve bol dua edin inşallah
Merve6475 Marayy Marayyyy ayy kuzum nasıl sevindim gözün aydın ya Allah’ın izniyle yükselir o dert etme adetine var cünkü daha nasıl sevindim canım benim sen çok hak ettin bunu rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallahh 🥰😍
Marayy Merve6475 yaaa canımın içi çok teşekkür ederim İnan o kadar içim kıpır kıpır ki bi yandan korku çok erken öğrendim galiba hayırlısıyla değer de artarsa iste o zaman oh be diyeceğim benim icin dua et kuzum 🙏❤️
Marayy Omerinzevcesi ayyy ne güzel bak arkadaşınla hemen hemen aynı değerlerimiz güne göre benim adete 4-5 gün varmış baktım inşallah yükselir inşallah çok sağolun bu arada ❤️😘🙏
Merve6475 Marayy etmezmiyim kuzum edicem tabi 2 günde bir baktırt artacak ben inanıyorum daha erken cünkü 😍
Marayy Merve6475 ay hadi inşallah kuzum bak görüyor Musun nasip bu zamanaymıs tüp bebeğe geçecekken allahım çok büyük 🙏
Marayy Aysegulum27_ canım şöyle adet bitmeden tam süt buharı yaptım ama benimkinin içinde yok yoktu maydanoz süt değil di tek ben şimdi bunun icin bi post detaylı açacağım çünkü sonuçta bu şekilde kaldım hamile herkese faydam olsun inşallah 🙏
Zeyk Canım tebrik ederim Allah'ım sağlıkla artırsın değerini 🙏 hadi bakalım güzel haberlerini alalım hep 💗 Allah isteyen herkese de yaşatsın insallah 🙏