Hatice_mustafa Marayy Alışırsın inş canım zamanla bide yarın kan ver netleştir sabırla bekliyoruz ins
Marayy Hatice_mustafa kan verince o zaman sevinicm inanıcam alısıcam canım 2 sene sonra çok zor oluyor galiba inanmak 🥰
Marayy Etzel ben sabah yaptım çok az belliydi öğlen yaptım Böyle çıktı inanamadım yanı biraz çizgi görünce inanamadım hala inanamıyorum anca kanla inanıcam çünkü çok belirgin değil dua et benim icin olumsuz sonuç almim kan sonucum da pozitifi göreyim 🙏
Etzel Marayy Dualarım seninle bugün mübarek bir gün inşallah her şey gönlünce olur çok bekledin sonucu çok güzel olur inşallah sağlıklı bir hamilelik hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olur içini ferah tut ☺️
Kapalikutu Marayy çizginin belirgin ya da silik olması bebeğin döllenme günüyle alakalı demişti eltim hemşire kendisi. Kan sonucunuza göre netleşir. İnşallah hamilesinizdir. Allah isteyen herkese yaşatsın o duyguyu.
Nasippp Marayy inş bence kanda pozitif göreceksin 🥰 seni hep görüyordum dualarım da aklıma geldikçe yer veriyordum burada ki isminle maray kardeşim DİE adlandırıyordum 😁 allahım hepimizi sevindirsin 🤲🏻🌸
Kbr2301 Marayy canım bence gözün aydın dıyebılırız benım testımde aynı bu şekilde silikti hatta dahada silikti 🥰🥰
Marayy Kbr2301 yaaaa böyle cevaplar okuyunca içimde kelebekler uçuşuyor gerçekten suan çok donugum kan sonucuyla inanıcam 😊🙏🙏
Marayy Nasippp yaaaa ne güzel insansın sen canım benim allahım senden razı olsun çok sağol yüreği güzel arkadasım inşallah güzel sonuçlarla gelirim 🙏❤️😘😘😘
Gizemciim Marayy Allah hayırlı uğurlu etsin görünen o ki bişeyler var gibi 💕 tabii kesin sonuç kanda çıkması inşallah anneliği tadarsın 🙏
Busracetin Marayy evet evet var 🐣 hemen kan testi yaptir emin ol canim , sevindik senin adına çook Belirtin falan var mi idi bari , test yapmadan önce hissediyor muydun ?
Marayy Busracetin yarın yapıcam canım kan testini bugün gittim veremedim yarın vericem belirtim göğüslerim Hassas hep olduğu gibi idrarımı tutamıyorum hiç o kadar
Marayy Busracetin hiç birsey hissetmedim dün yaptım negatifti hatta sadcee 1 haftadır idrarımı tutamıyorum ondan olabilir mi dedim acaba
Muge0609 Marayy Bu Mübarek Günde Ne Mutlu Bir Haber Hayırlı Olsun Eğer Bu Testte Silikse Kanda Pozitif Çıkar İnşallah ❤️Allah Sanada Anne Olmayı Nasip Eder İnşallah. Dua Edicem Senin İçin☺️
Berfingnc Marayy ayy nasıl sevindim canım inşallah üzülmeyiz pozitif çıkar 🙏🏻 Çok dua ettim sana olsun diye rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Marayy Berfingnc yüreği güzel arkadasım çok teşekkür ederim beni de dualarına kattığın icin ne olur dua et o güzel haber almak nasip olsun 🙏
Ebaki Marayy valla kuzum sana cok dua ettim hr görmem de seni cok şükür Rabbim e inşallah mucizesi seninle yaa ama icime doğmuştu bnm zaten 😘😘🤲🤲🤲🤲😍😍😍😍