Marayy Kızlar adetime 5 gün var yumurtlamamın 12 günü dün test yaptım hiç çizgi çıkmadı bugün iki kere test yaptım bu şekilde çıktı çok da heyecanlıyım emin de olamaıyorum teste güvenemiyorum yarın kan vericem yorumlarınızı bekliyorum 🥰🥰🥰 Emin’im ki burda bir çok kişi bu postu açmamı bekledi umarım mutluluğum kursagımda kalmaz 🙏🙏🙏https://i.hizliresim.com/vyo2bA.jpg
Nurrrrr Marayy Ayy cok sevindim canım seni sürekli takip ediyordum dua ediyordum İnsallah hamilesindir canım benim cok mutlu oldum inanki şuan mutlulukdan ne yazdığımı bile bilmiyorum ❤️😘
spiker_anne Marayy Silik cizgi ama görünüyor net olarak inşallah şu mübarek günde hayırlı haber alırsın 🌸🌸🌸
Hatice_mustafa Marayy Ay inş canım benim . Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inş . Bende 3 yıl bekledim ve 27 gün kavuşacam mucizem ile Çok değişik bir duygu .
Marayy Nurrrrr yaaaaaaa biliyorum burda çok kişi bu haberi bekliyordu çok çabam uğraşım oldu burda sizlerle birlikte çok teşekkür ederim canım İnan emin değilim olduğundan çünkü çok silik kan testim de yoj Elimde bilemiyorum dua et Benimle olsun kuzum 🙏❤️😘
Marayy spiker_anne evet çizgi gözüküyor yalnız belirgin değil emin olamıyorum 2 sene bekleyince böyle oluyor 🤗
Marayy Aysegulum27_ teşekkür ederim canım ederim seve seve 2 sene neler yaşadım 2 aşılama oldum tutmadı normal eğer olduysa oldu canım
Marayy Hatice_mustafa ben hala ne inanıyorum ne kabullendim yüzleşmedim bu anı kendimle şaşkınım bilemiyorum sadece 🤗🤗🤗
Nurrrrr Marayy Canım ben şimdi lohusayım , dualarım insallah kabul olur sanada nasip eder kuzum benim ❤️
Yavrum_herseyim Marayy Insallah hamilesindir canım insallah kan sonuclarin da da cikar rabbim hayirli saglikli saatli evlat nasip eylesin insallah tez vakitte kucagini doldursun
Bsraakdmr Marayy benimkide böyleydi hatta dahada silikti şuan 8. Ayımdayım 🥰Allah tamamına erdirsin canım inşallah ❤️
Dygggkcr Marayy benim bu kadar bile belirgin değildi sadece ben görüyodum :)) 27 haftalığız şu an kızımla 🌸
Egeliiii Marayy benimki bundan çok daha silikti 20 haftalık olduk nerdeyse şuan 🙏🏻 İnşallah seninledir meleğin 🙏🏻
Hatice_mustafa Marayy Alışırsın inş canım zamanla bide yarın kan ver netleştir sabırla bekliyoruz ins
Seva__sevaaaa Marayy sizi hep görüyodum burda çok şükür allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 Tebrik ederim
Etzel Marayy çok sevindim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de bu testlerde silik çıkmıştı 6 gün kala yapmıştım sonra hızlı sonuç veren test aldım eczaneden onda koyu renk çıkmıştı :) Tekrardan hayırlı olsun çok sevindim ☺️
Marayy Etzel ben sabah yaptım çok az belliydi öğlen yaptım Böyle çıktı inanamadım yanı biraz çizgi görünce inanamadım hala inanamıyorum anca kanla inanıcam çünkü çok belirgin değil dua et benim icin olumsuz sonuç almim kan sonucum da pozitifi göreyim 🙏
Bsraakdmr Marayy kendini güzel şeylere odakla ☺️İnşallah kavuşacaksın sende kuzuna dualarım seninle 💞