yonca90 Ozlemio benim 1. Saat tokluk şekerim 192 çıkmıştı. Diğerleri normaldi. Diyetimde makarna pilav yok 🙈 aslında protein ve sebze ağırlıklı sadece onun dışında hiç bişey yok, 1 meyve hakkım var o kadar.
Ozlemio yonca90 ya benimde aclik 96 cikmsiti saat 154 2. Saat 128 sonra dikkat ettim 1. Saat dusmus 90 a ama acligim 97 cikti yine sizin aclik kac cikiyor diyetten sonra
Ozlemio yonca90 sebzelerden patates havuc bezelye yok sanirim cok yuksekmis ya arada kacamak yapmiyormusunuz mesela 1-2 yemek kasigi pilav yara makarna
EzgiCan_ Ozlemio evet kilolu hamile kaldım ve çokta kilo aldım oyüzdende oldu. Bende muz yerdim her gün artık kestim
EzgiCan_ yonca90 bende gittim bugün aynı şekilde bakalım uymaya çalışacağım listeye ve yürüyüş yapacağım her gün inşallah düşer şekerim, teşekkür ederim
yonca90 Ozlemio vallahi 44 e kadar düştüğünü gördüm 🤦🏻♀️ Ama genellikle 80 bandında ilerliyor. Ölçüm yapmadan yürürseniz evin içinde bile olsa daha da düşecektir. Yada akşam öğününüzü hafifletmeniz gerekebilir.
yonca90 Ozlemio içinde şeker barındıran sebzeler de yok tabiki hatta kurubaklagillerde şeker yükselttiği için onlarda yasak ama ölçümlere göre ekleyebileceğini söyledi diyetisyenim. Şimdilik o ne yazdıysa onunla ilerliyorum.