535285 Blossom her şeye karisiyo kendi devlette yapmış zamanında şimdi beni kiskaniyo kontrole bile gondermiyo ben sancim var diyip gidiyorum
Blossom 535285 Eşinizle konuşun bence. Üstüne vazife olmayan şeylere karışmasın. İmkanınız varsa da devlette doğum falan yapmayın. Çok kötü hikayeleri olanlar var. Devlette düzgün doğum yapan anne sayısı çok az.
Nesliyy 535285 gercekten gitme kuzum valla gitme bak hic istemem gitmeni sakin yapma oyle birsey gozumle gördüm. Ondan bu kadar israr ediyorum yazik o cana onun vucudu ne ki kaldirabilsin en ufak birseyi dusunsene😔😔😔😔
Meliha_nur 535285 hangi sehirdesin sevgi diyince kayserimi dedim oyleyse sakin bacım sakın .. fakultede yaptim dogumu hem normal yaptim hem sezeryqn iskence yapiyorlar kayınvaliden degil esin bilir bu durumu kimsede karısamaz
535285 1dem ya kuzum benim bir tane nişanlı kaynim var onun dügünü var temmuz ayında ben oglan evericem o yüzden devlet hastanesinde yapıcan diyo 😢😢😣
dilanhayat27 535285 ben 14 haftalık hamileyim bugüne kadar devlete gidip muayene oldum en son ikili test için Gaziantep Kadın Doğum Hastanesine gittim gittigime bin pişman oldum hemşireler ayrı sorun doktor ayrı muayene için odaya aldıklarında bile 5-6kişi birden alıyorlar doğumu düşünemiyorum bile bu saatden sonra devlete gitmeyide düşünmüyorum imkanınız varsa özelde yapın derim
aksu5334 535285 banane senin oğlundan ya çıldırıyorum böyle olunca özele git kendi doktoruna bi bilezik eksik olsun eltinin kolundan senden çocuğundan önemli değil
535285 1dem hiç söyleme valla bıktım usandım artık 8 aylık evliyim 7 aylık hamileyim 4 defa hastaneye gitmisimdir ciddiyim
535285 aksu5334 kiz 😣😣😣benim eşim bana bir çikolata alsa diyo ben oğlan evericem sen abur cubur yiyorsun diyo 😔😔kalmış ki ozlede yaptırmak ben kontrol e bile gondermiyo sadece ben bilerek yok sancim var duramıyorum diyorum Eşime o zaman gidebiliyorum ben bebeğimi sadece 8 14 18 24 28 haftalarda gorebildim şimdi 30 oldum diyo artık taa doğumda gidersin diyo ama ben 35 olsun sancim var diyip gidicem
535285 1dem evet altli üstülu oturuyorum maalesef ama yeme icme bir ayrılmak istiyorum eşime dedim oda bekle biraz dedi
Kocaeli41 535285 bence bekleme canım o beklemenin sonu gelcek gibi gözükmüyor yeni gelin nerde oturcak
Darkgod Vallaha canımdan önemli değil ben özel de yapacağım maalesef devlet kabul etmiyor derim y çok zorlar ise de eğer durumunuz var ise ben özelde doğurmak istiyorum parasını sen vermiyorsun kusura bakma derim hiç birşey benden ve çocuğumdan önemli değil
Hasret288 535285 òzelde evet bol bol sömürtuyo insani devlette de ayni sey kontroller devam tercihim herzamn devlet hastahaneleri