Adnmzz Zeynepsarem benim adim amine kendi ismim olmasa bende amine koymak isterdim cok guzel anlamli bir isim. Evet nisa kadin demek sadece kulagq hos geldiği icin dusunuyorum ama aralarında en uzak oldugum isim nisa :)
Zeynepsarem Adnmzz ismin cok cok cok güzel bu ismi koyan anne babandan da allah razı olsun insallah rabbim cocuklarımıza güzel isimler koymayı nasip eder çünkü isimden anne baba sorumlu canım 🌸 sana önerim zeynep zehra melike benim 1.kızımın ismi zeynep sare🌸
Zeynepsarem Sinem34 lina mina mira canım artık tekerleme gibi oldu tüm cocuklarda aynı isimler ada ismi güzel Elif Ada vs bu tarz isim düşünebilirsin
Buse62 ikincibebek2 stres yapmamaya çalış canm hayırlısıyla gelir inşallah bebiş bize de gebe okulunda sırt bölgesine omurilik kısmından aşagıya dogru masaj göstermişti ebe dogumu başlatır ama doguma yakın bilen birisi size yapsın demişti deneyimli ebeler oluyor istersen bilgi alabilirsin bu konuda belki faydalı olur
ikincibebek2 Sinem34 yeni isimlere bi türlü ısınamadım canım yaa ben alışılmış ve anlamı güzel bi isim olsun istiyorum 😘
neslim1995 Bizim de kızımız olacak ama daha bizde karar veremedik düşündüğümüz isimler : Ceylin, simay, Kardelen ☺️
Berfin_kycn Rukiye57 Esila ismi çok hoşuma gitti bende düşünüyorum😍anlamı da güzel kuranda da geçiyor bence bi düşün
ikincibebek2 Buse62 evet dün birisi daha söylemişti bu masajı omurilikten başlıyormuş ona da ebesi yapmış nişanı gelmiş,, ama benim durumum farklı ben ssvd adayıyım yanlış bisey yapıp da bebeği ve kendimi riske atmak istemiyorum
Didi6 catlak_anne Bade kelimesi içki, şarap (yani alkollü) demek. Tasavvufta farklı anlamda da kullanılıyor Bade ama asıl anlamı içki, şarap.