Didi6 catlak_anne Bade kelimesi içki, şarap (yani alkollü) demek. Tasavvufta farklı anlamda da kullanılıyor Bade ama asıl anlamı içki, şarap.
Zeynepsarem Scorpion benim kayınvalidemler arap canım o yüzden biliyorum sağlılkla kucagına al bebeğini inşallah
Zeynepsarem Liva liya arya alya lidya lina gibi sağda solda tv de duydugunuz anlamına da üstün körü baktıgınız isimler yerine peygamber efendimizin (sa)önerdiği dinimizde yeri olan anlamı da bir o kadar güzel olan isimler koysanız keske kızlar.
Adnmzz Bende çok kararsizim bu konuda ama begendiklerim arasında Nevhan, Ayşıl, Gülru, Nisa bu isimle var
Zeynepsarem Adnmzz nisa kadın demek ama diğerlerini bilmiyorum hayrunnisa koyuyorlar genelde hayırlı kadın demek tel basına pek anlamlı değil benim kızım olacak ismi amine yada asude düşünüyoruz bugün tam karar vereceğiz
Adnmzz Zeynepsarem benim adim amine kendi ismim olmasa bende amine koymak isterdim cok guzel anlamli bir isim. Evet nisa kadin demek sadece kulagq hos geldiği icin dusunuyorum ama aralarında en uzak oldugum isim nisa :)
hatice_akbal Rukiye57 öykü lina , asel aybüke , nilda , asya , dila , nur , defne , masal , kumsal , hilal , eylül ... 😊
Sinem34 ikincibebek2 bızde ılk ısım olarak ada koydum 2.isim arıyoruz ada lina ada liva ada mira ada mina ada su
Zeynepsarem Sinem34 lina mina mira canım artık tekerleme gibi oldu tüm cocuklarda aynı isimler ada ismi güzel Elif Ada vs bu tarz isim düşünebilirsin
ikincibebek2 Sinem34 yeni isimlere bi türlü ısınamadım canım yaa ben alışılmış ve anlamı güzel bi isim olsun istiyorum 😘