Seymaaygzz Kizlar ben dun ozelde muayne oldum alttan bakti kese gibi birsey var ama emin degilim dedi ama kan degerlerim duzgun ilerliyor 135 - 448 - 4 gun sonra 1977 cikti gorunurmu sizce degerlerimde normalmi?
Bus_ak18 Seymaaygzz değerlerin gayet güzel canım. Sat kaç ? Erken olabilir daha benim 6. Haftada karından görüldü doktorum panik yaptırmıyor zaten 5 6 kese için 7 8 kalp atışı için görülmesi gerekir.
Umrannn54 Seymaaygzz ama alttan muayene çok uygun görülen birşey değil. Değerlerinde gayet normal benimde öyleydi
YagmrK Seymaaygzz kese ya vardır ya yoktur değerlere göre varsa görünürdü şahsen ama ultrason kağıdı verdi mi
Esmeray_Emine Seymaaygzz 5+5de henuz cok erken bence benim 7. haftada alttan kese gorundu kalp atisi 8. haftada alttan duyuldu 1 hafta 10 gun kadar bekleyin bence bidahaki muaynede kesede gorunur kalp atisida duyulur
Seymaaygzz RuzgarsMommy benim doktorum sabah oluyomus hastanedd 2 ay once dpgum yapmis. Bende 4 gundur muayne olmasgm icn herangi bir doktora muayne olaym dedm canm
Busra_korkmazz YagmrK banada kese benzeri yapi dedi usg kagidi verdi ufak bisey 7 ml ddi.. vajinal bakti
RuzgarsMommy Evet 5 hafta iken gittiğinde elbette alttan muayene edecek ne sakıncası olabilir. 9 haftaya geldim hemen karindan muayene geçti doktor
Cido_Cim Alttan muayenenin kötü olduğunu nereden çıkarıyorsunuz acaba anlamıyorum. Tüp bebekle hamile kaldım 5. haftadan neredeyse 10 a kadar alttan muayene oldum. Yarım yamalak bilgilerle insanları korkutmayin. Hamilelik yeterince stresli bir süreç..
Nesizade05 Seymaaygzz benim bthcg 2.700 dü kese görünmedi doktor beni korkuttu dış gebelik olabilir diye ama 2 gün sonra göründü .🌸
ECeren Seymaaygzz merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Kese geç görünebilir kalp atışları keseden sonra belli olur. Alttan kontoller sanıldığı gibi tehlikeli bir durum değildir içinizi ferah tutun. En önemlisi güvenebiliceğiniz size tam güven veren bir dr ile yolunuza devamedin çünkü burdan da cevrenizden de size garip gureba söylemler duyabilirsiniz. Her hamilelik insan bünyesine göre değişir☺️
Seymaaygzz ECeren Aynen doktorun oyle soylemesi beni cok uzdu acaba keseyi kese galiba falan demesi. Eminsen konus degilsin haftaya gel tekrsr bakalim de yani haksizmiyim canm