Elmalikurabiye ElifGunesaltn 3 arkadasim ona gittiler. Son ana kadar memnundular ama dogumda suni sanci verip zorla dogurttu bebisleri. Cok pisman oldular. Bu konuyu bir konusun derim. Hayirli dogumlar.
Elmalikurabiye Avcilar baylark umut yolal. Cok cok memnunum. Cok ilgili bir.doktor. 45 tl muayene ucreti de hastane yeni acildigi icin indirimde. Yenidogan yogun bakimi falan var hastanenin. Bunu da arastirin bu cok onemli.
Kubranurbanu Merhabalar, 4 haftalık gebeyim bana önerebliceginiz bir hastane ve doktor Varmı? Levent'te otruyorum.
Aslihanyayla Alinkuzusu ben orda doğum yapıcam ama doktorum dışardan gelecek . Ordaki doktorlardan özgür hanımı tavsiye edebilirim.
Slinn NaimeYilmaz hangisinde renkli ultrason var bende derya hanıma gidiyorum sokağın başındaki bina da eski olan
Seyda4 Hzlhakko Çok teşekkür ederim. Hastaneden memnun kalmış mıydınız? Doğum paketi vs. seçmiş miydiniz?
Hzlhakko Seyda4 paket yok orada maalesef emin değilim hastahane konusunda siz bir iki kere gidin güven verirse devam edersiniz uzun bir yol çünkü her an fikirler değişebiliyor