ftmfts ben Dr Sevali sevemedim çok geç cevap veriyordu ilk öğrendiğimde gittim ikinciye gitmedim 2 hafta sinirden kudurdum onun yüzünden test yaptırdı bana sonra telefonla ara dedi hastahane dışındaymış 2 gün sonra döndü bana sonra bir daha istedi yine hastahanede yokmuş yine telefon bekle zorla ulaştım ağrılarımı söyledim 2 hafta sonra gel dedi bu kadar sorumsuzluk görmedim kuzenimde gitmiş öncesinden oda sevmedi. 2 hafta doktor araştırdık eşimde bende stresten kudurdum onun yüzünden dedim ki ben doğuramam böyle doktorlar elinde neysek ki araştırıp buldum Eğer Bahçeşehir tarafı uzak değilse İstinye Liv Medical park Opr. Serpil kırım şiddetle tavsiye ederim istediğin zaman en geç 1 saat sonra sana döner her türlü soruna saçma bile olsa sorun diyor eğitimi çok iyi suda Doğum düşünüyorum onda kAdını görünce korku falan kalmıyor o derece instagramdan takip edebilirsin. Bu arada eğitim veriyor ebe ve doulası ile çok faydalı hastahane değilde sanki normal bir eğitimde gibi rahatsın. Özellikle eğitim vermesi güveni 10 katına çıkarıyor