Sedaekici YelizY tuz olayını banada yaptılar ama bizde ağzını kaşırsan kız burnunu kaşırsan erkek😂 Çin takviminede boşa bakma bende kız görünüyordu oğlum olucak. Tuz makas bıçak Çin takvimi hepsi hurafe😉
crash http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama Otomatik yapın arkadaşlar kendimiz bakınca yanlış oluyor🙂 Bana erkek çıkıyor ama dr büyük ihtimal kız dedi ona göre 🙂)))
Lily crash ben de şimdi merak edip baktım attığınız linke bana da erkek çıkıyo ama kızım olacak inşallah 😊
Mervetemel Kızlar kesin bilgi sağ ve sol göğsünüze bakın sağ önce kararıyla veya hassas a erken solsa kız bide yere oturdugunuzda sağ tarafa yüklenerek kalkarsan erkek sol tarafa yüklenerek kalkarsa kız bi bakın derim 😊😊😊
YelizY Yaa sanırım bu işi beklemeye bırakalım. Ne çok seçenek varmış öğrenmek için. Ah bu içimizdeki merak duygusu yok mu 😂
Ikinciyibekliyorum Çın takviminin doğruluk payı beni vurmadı kizlar 🙂 çin takviminde erkek gösteriyordu dün kizim olacağını ogrendim 🙂
Tgbabsra YelizY ya ben bıçağa oturdum ama tuzda bende ağzımı elledim bilmiyorum ne olacak 7+5 haftalığım bana fark etmez ama insan merak ediyor
Bsrabargun İkisindede kı çıktı😊Bana da yaptılar makas bıçak durumunu makasa oturdum.İki gün önce de tuzu yaptılar ağzımı elledim kız dediler😂😂 Geçen doktor da kıza benziyor dedi.Allahım gönlüme göre verdi.Allah herkesin de gönlüne göre versin inşallah 🙏🏼
Tgbabsra YelizY ay zaten sorma 7 haftalığım böyle bebek eşyaları görünce bile kalbim duracak sanki çok istiyorum ona birşeyler almak ama daha bilmiyorum diye birşey almadık alacağım günü iple cekiyorum
UluElif YelizY idrardan yapılıyor canım bir kabın içine karbonat koyuyorsun üzerine idrar damlatıyorsun köpürürse erkek köpürmezse kız olur diyorlarr ben yaptım ama henüz cinsiyet belli değil bizimkinin merakla bekliyorum 😀