Bzbzbz Hala mideyle uğraşıyorum ne zaman geccek bu bulanti aclik hssi. Şişkinlik hissi ne zaman normale donucem
Balgebe Bzbzbz daha çok başındasın şimdiden böyle dersen zaman sana geçmez😊 27 haftalık oldu hala kusma ve mide bulantısı oluyor
1serapguneyli Bzbzbz 15 haftalığım hala devam üstelik günde 3-4 tane prilam içmeme rağmen tam gaz devam çıkarmaya 😂
ipeginannesi Bzbzbz herkeste farklı zamanda geçiyor, ama şunu bil ki için rahatlasın azalacak, daha rahat yiyeceksin ve gücün kuvvetin yerine gelecek 😊
izelyzc Ben yolda bile yürüyemiyodum dükkanlardaki kokudan bile miğdem bulanıyodu 12 haftaya kadar kendimde dışarı cıkmama kararı aldım daha fazla rezil olmuyum diye 🤣🤣şu an 18.haftadayım azalıyor gerçekten inşllah seninde tez zamanda geçer
Esma_korpinar Bzbzbz korkutmak istemem ama 8.ayimda hala öyleyim tabi bu senin için gecerli degil Rabbim yardimcin olsun fasulye yut ac karnina iki tane belki ise yarar sende
Veraveannesi Prilam bana çare oldu ama hala sabahları bulantı çekiyoruö 14 e gircez ama prilam içmesem yapışcam yere sanki 😊
Interstella Eyvahlar ben de 9+1 hayat zehir oldu. Millet diyor hiç kusmadım, çok bozuluyorum. Normale dönmek istiyorum. Prilam da bi yerden sonra fayda yerine zarar verecek diye korkuyorum.