DidemYldrm Celiw ben daha ideal Kiloma bile gelemedim hamileliğim boyunca toplam 8 10 kg almak istiyorum böyle giderse hedefime ulaşıcam inşallah ilk aylar kilo almamak çok önemli son aylar da zaten 6 kilo net alınıyor 😅 ona saklıyorum ben 😅
Celiw DidemYldrm Bende çok kafaya takiyorumdum niye kilo almıyorum diye şimdi ağzım durmuyo😂sonumuz hayır olsun
gulcehrem1 Bende 13+1 cnm hiç almadım hatta verdim bulantı kusma vs hiç yiyemiyordum şimdilerde bulantım biraz geçti ama hala aynıyım☺
Denizim Gencanne61 16.hafataya kadar bende almadim ama sonra bir basliyor istahin acilmayA🤦♀️ Ilk hafatalarda alsaydim ne olurdum acaba😂 simdi 26.haftadayim 8kilo aldim
Happygril Gencanne61 canım ben 18 den sonra almaya başladım ne kadar dikkat etsemde fazlasıyla almışım sende alırsın daha
EsraUlurak Gencanne61 bnde almamiştim canım ama dikkat ettim kilom normaldi çünkü fakat 32+5 günlük olduk bakıyorum şimdi 8 kilo almışım sende son zamanlarda istemesende alıyorsun Doğumdan sonra gider umarım 😉
CansuKaya Takmayın kiloyu kafanıza ya 😂 hayatınızda kaç kere hamile kalıcaksın ye gitsin doğumdan sonra hızlı bir şekilde veriyomuşsun zaten emzirdiğin için 🤗
Ardanyal Gencanne61 ben 20+3 günlük hamileyim 12 kg verdim... 2 kilo aldım daha. Ne kadar az kilo alırsak bizim için okadar iyi. Doğumumuz kolay olur👍
NNeslihaNN zaten ilk haftalat kilo iyi degil son 3 ay aşırı kilo alınıyormus bemde 5 kilo vermiştin daha yeni aldım verdigim kiloları 🙂
HicranKzn Haftaya kadar 7 kilo vermiştim. Şimdi 25. Hafta +9 oldu 😁 üzülme alacağın geride daha uzun yol var önünde 🤣🤣
Selinkrkc Gencanne61 daha çok erken evet sonlara doğru alınıyor ama kontrollü olduktan sonra alınmıyor