Didemalkanendik Marguerite bn çok kullandım canm ama işte hamile olduğunuz için öneremiyorun bi zararı olacağını sanmıyorjm ama siz yine de bi uzmana danısın
HappyMotherbaby Marguerite etrafımda kullananlar çok memnun kaldığını gördüğüm için büyük aldım tatlım ben oldukça yoğun bi krem kendim de kullanıyorum memnunum
EsraUlurak Marguerite merhaba canım bende hastane çantasına alıcam tutumlum.com da küçük 19₺ büyük olanı 29₺ ben büyüğünü düşünüyorum çok güzel bi krem 😍
Marguerite EsraUlurak bir bakaym bende hemen canım acaba güvenilirmi orası son kullanması az kalan ürünleri uyguna veriyor bazı yerler insan almaya korkuyor 😬
Marguerite Bgmbgm haftasonu alıcam bende canım artk tekrar gittiğimde bayada yogunmuş ben alırsam son kullanmaya kadar bitiremem diye korkuyrm ama bilemedm büyükte alablrm😂
Bgmbgm Marguerite valla hersekilde bitiyo büyük al bence son kullanma tarihine bak genelde uzun oluo kullanma tarihleri zaten
Marguerite Aydaozk aynen canım 60 gramımı neydi sanırm o baya küçük ama 125 gramı eczanede 35 en ucuz e bebek sanırm bizm burdaki şubedede sadece 400 gr kalmış başka şubesine bakıcam😂
Aydaozk Marguerite bende yarın çarşıya gidecem bir bakim ne kadar mış 😊😊 daha doğmadan anneleri popularını bile düşünüyor minnakların 😍😍
Esraabrklu Marguerite ben yenidoğan bebeğime kullanıyorum iyi geliyor bilmiyorum..ufak olanını aldım memnun kalırsam bir tane daha alırım dedim..ama bereketli bir krem zaten.çok az sürsem her yere yetiyor.büyüğünü almana gerek yok bnce
Sultan42 Marguerite valla büyük olanı al zaten her alanda kullanıyorsun pişik yanık yara morarma vss. Herşeyde etkili yani kalır diye düşünme
Tugba34 Bgmbgm ya ben yazın kullandım aksine geçirmedi geçirir gibi oldu tekrarladı başka krem kullandım sanırım bir tek yazın çıkan isiliklerde işe yaramıyor 🤔