Marguerite Kızlar sudocremi duydum pişik için yanıklar için vs süpermiş. Almak istiyorm hastahane çantamda da bulunması için kullanan var öo acaba kaç gramını alayım bilemedim 125 gram 35 tl 400 gram 65. 400 ü fazla mı olur acaba 😞 kullananlar yazabilir mi😐
Tugba34 Marguerite evet çok mükemmel bir krem küçük olanını al zaten çok yoğun olduğu için az alınca sürdükçe çoğalıyor ve bayaaa kullanıyorsun sanırım e bebek de daha uygundu ☺
Marguerite Tugba34 aynen canım ya e bebekte 125 gram kalmamıştı eczanede vardı karar veremedm alamadım hala eve döndüm😂😂 125 yetermi diyosn 400 alıp uzun uzun mu kullanmalıyım ama süreside geçerse tabi bilemedm of 🙂
Marguerite Aydaozk aynen canm ya sadece bebek değil kendim bile kullanırım dedm herkes herşeye iyi geliyor dedi ondan karar vermdm hangi boy alsam diye 65 tl de vrmek mantıjlımı bilemedm😬
Bgmbgm Marguerite valla ben ilk oğlumda kullandım çok iyi şimdi yine aldım büyük boy önümüzdeki yaz bol bol kullanırız ama doğum çantama koymucam büyük bosuan ağırlık zaten 1 gün durucaz
Marguerite Bgmbgm büyük boy ne kadar gider süresi geçmeden kullanabiliriz dimi canm bende mi büyük alsam her bebeğin cildine uyumlumudur 🙂
Didemalkanendik Marguerite oğlum doğduğundan beri onu kullanıyorum sivilceye bile iyi geliyo kızımda da alıcam
Marguerite Didemalkanendik bende kendimde kullanırım diyorm ama kimisi yağlı daha çok çıkartır diyo geçiriyo mu gerçekten sivilceyi 🙂
Didemalkanendik ipeksfr canm bnm ilk dönm çok oldu sivilce bn kullandım ama sen bize eczacıya yada dr a sor bnm açıkcası sormak aklıma gelmedi
HappyMotherbaby Marguerite ben de almanı öneriyorum canım çok memnun kalan var çevremde ben de büyük boy aldım uygun fiyata bir iki ay evvel
Marguerite HappyMotherbaby büyük almak daha iyi diyorsun dimi canım öyle yapaym olmadı bugn kararsızlığımdan alamadan eve döndm🙂)😂😂
Aydaozk Marguerite araştırmak lazım canım bak bi arkadas 20 TL yazmış eczane de 🙂 bende boyut konusunda kararsız kaldım
Bgmbgm Marguerite büyük boy baya yeter çok sik kullanırız zaten önümüzdeki yaz pişik olma ihtimalleri daha fazla
Didemalkanendik Marguerite bn çok kullandım canm ama işte hamile olduğunuz için öneremiyorun bi zararı olacağını sanmıyorjm ama siz yine de bi uzmana danısın
HappyMotherbaby Marguerite etrafımda kullananlar çok memnun kaldığını gördüğüm için büyük aldım tatlım ben oldukça yoğun bi krem kendim de kullanıyorum memnunum
Aysun2834 Marguerite ben çocuktan önce yüzümdeki sivilceler için kullanıyorsum çok iyi geliyordu yüzümü temizlemişti resmen
MrTGcE Marguerite bende aldım küçük boyunu simdilik denemek amaçlı zaten baya gidiyomuş eger bebegimede bi yan etkisi olmasa sürekli kullanıcam
Marguerite Aydaozk aynen canım 60 gramımı neydi sanırm o baya küçük ama 125 gramı eczanede 35 en ucuz e bebek sanırm bizm burdaki şubedede sadece 400 gr kalmış başka şubesine bakıcam😂
Marguerite Bgmbgm haftasonu alıcam bende canım artk tekrar gittiğimde bayada yogunmuş ben alırsam son kullanmaya kadar bitiremem diye korkuyrm ama bilemedm büyükte alablrm😂
Tugba34 Bgmbgm ya ben yazın kullandım aksine geçirmedi geçirir gibi oldu tekrarladı başka krem kullandım sanırım bir tek yazın çıkan isiliklerde işe yaramıyor 🤔