Kbra123_ Kızlar bi kızım olucak Allah nasip ederse Kayra ismini çok seviyorum ve beğeniyorum unisex bi isim sizce bu ismi koysam nasıl olur
Duygukc Kbra123_ bencede çok hoş ama unisex değil sadece erkek ismi olduğunu düşünüyorum kızda kayra güzel durmazki ama erkekte güzel 🥰
Kbra123_ Senaeksi ben başından beri kız da erkek de olursa bu ismi koyucaktm mesela deniz ismi gibi hem kıza hem erkeğe konulabilen çok hoş bi isim
Yenianne65 Kbra123_ hiç kız duymadım canım benim ismim deniz ama kızda da erkekte de çok var ama Kayra çok erkeksi bence ☺️
Senaeksi Kbra123_ doğrudur çünkü bizde kime desek kıza da konulduğunu söylüyorlar ben erkeğe denk geldim sadece 😄
Kbra123_ Yenianne65 Birkaç tanıdığım kişilerin kız çocuklarının isimleri kayra zaten ikisimli düşünüyorum
Busraeskin Kbra123_ genelde herkes Kayra ismini erkek ismi olarak biliyor ama ablam da kızına bu ismi koyacağı zaman nüfus müdürü bile ismin kız ismi olduğunu söylemişti bence çok ta guzel bi isim kıza daha çok yakışıyor
Duygukc Kbra123_ anladım canım ozaman çoğu kişi erkek ismi olarak bildğine göre rahatlıkla koyabilirsin 😂😂🥰
Kbra123_ Zuhraa evet cnm kıza da gidiyor erkeğede birde bizim soyadımız Kaya öylede çok uyumlu oluyor Kayra Kaya 🥰
Zuhraa Kbra123_ adıyla yaşasın ınsallah. Isim konusunda danışma herkesin düşüncesi farkli canım koy diyende koyma diyende oluyor içine siniyorsa koy❣
Kbra123_ Seymasezer bunun gibi daha nice isimler var erkek ismi gibi görünüp kıza konulan İsmet ismi bile var Buda unisex bi isim yani kıza konulduğunu bilen de Var bilmeyen de cnm
ycllksa Kbra123_ genellikle erkeklere konuluyor kayra ismi unisex olabilir ama çoğunluk erkek. İleride kızınız sıkıntı yaşayabilir yaşayanda çok var ve pişmanlar
Kbra123_ ycllksa ne gibi sıkıntı Yaşar yaşayanlar neler yaşamış anlamadım canım vatandaşlıktan falan mı atmışlar 🙄
ycllksa Kbra123_ ne alaka vatandaşlık ? 4 e gidiyor kız ismi kayra ve herkes erkek ismi o diye okulda kızla dalga geçen ve benzeri olaylar çok.. yakınımda oldukları için söylüyorum. Eleştriye açık değilsen sorma canım. Yaşanılanları söylüyoruz sana
Kbra123_ ycllksa eleştiriye açık olmasam burda tartışma başlatmam cnm bi kızın isminin de Kayra olması okulunda ismi Kayra diye dalga geçilip alay konusu olunacak kadar saçma daha küçücük çocuklar onu sadece erkek ismi olarak düşünmezler