Yeter1254 Bbdd kötü bi doktor değil ama çok abartıcı bi doktor hemen korkutuyor bebeğin eşinin kan akışı durmş deşi kafası ters dönmüş dedi bende bahar hanıma gittim öyle bişey YÖK dedi bebeğin kafası ters dönmez mi dedi
Tugbaaaa KbraDoan canım merhaba bende 34 haftalık gebeyim 33 haftada döndü bebeğim yani 29 daha cok erken senin doktor sezeryana kacmıs heralde ben kemal bayındıra gidiyorum ve normal dogum yapmam için cok ikna etti beni yani dogum için erken daha
Bbdd Arkadaşlar benimde doktorum ilk zmanlar bülent kahramandı çok memnundum fakat fiyatı yüksek olduğu için sanko da ibrahim özdurak a geçtim oda bu ay özel muayenesini açtı muayene ücreti 300 tl doğumda hastane hariç 3000 tl öyle olunca yeniden doktor arayışına girdim. Hastalarından çok memnun kalanı gördüğüm için geçen gün ilk kez defa life de arif denize gittim. Ilk olduğu için erken diye birşey söylemek istemiyorum ama o kadar güzel ilgilendi ki ben özel muayenelere giderken bile bu kadar detaylı bakmadılar. Arif bey ben sormadan herşeyi anlattı ultrasonda da çok ayrıntılı bakıyor tavsiye ederim doktor arayışında olanlara.