Papatyali Sankoda Ali tahtacı, Esra Hatem Nazire, Yılmaz Genco Bende bunların arasında kaldım birde kiminin iyi dediği öteki kötü diyor kararsız kaldım 😐
SureyyaBozoluHanerli Arif Deniz konusunda bende kararsızım.ikinci hamileliğim onüçüncü hafta da direk sen normal doğum yapamazsın dedi.ilk çocuğum normal doğdu oysa.plesanta öndeydi ama ultrasonla bakan doktor bile plesanta yukarı çıkar dedi.su an 19 haftalık hamileyim ve plesanta önde falan değil.bence sezeryan yanlisi bir doktor.
Symn Beyza12344 bende Derya Ulusoy şuanda gayet iyi ama hastaneyi bilmem ama Manolya hanım başlı başına kim gitse kötülüyor başka hastanede de olsa
Beyza12344 SeydaOz benim eşim yanimda oluyor hep hatta en içeriye kadar giriyor babayı neden almasınlar ki
Beyza12344 Symn ben 33 haftalığım derya hanımla oprendik gebeliği ve hep onda devam ettim manolya hanımın onu de cok sıra oluyor hastalarla cok yavas ilgileniyor o yuzden ona gitmeyi hiç düşünmedim derya hanım her soruma cevap veriyor olabilecek seyler le ilgili once den haber veriyor eşim sürekli ultrason a giriyor birsey demiyor tahliller de bir sorun olursa ayrıntılı bir sekile anlatıyor hatta bugün benim kız ultrason da sebeklik yaptı güldük baya yanı ben memnunum polis eşiyim ve eşimin arkadaşlarının hanımları genelde orada doğum yapıyor hiç şikayet duymadım 😄😄😄
Symn Beyza12344 içimi rahatlattınız ben memlekette yapacaktım son 1 aydır gidiyorum orda yapmaya karar verdim..2 kez gittim memnun kaldım bu cumartesi yine gidecem nasipse sizinle aynı fikirdeyim Allah yardımcımız olsun
Symn Beyza12344 babayı alıyor içeri Benim eşimde giriyor bakıyor sorulara cevap veriyor sadece Doğuma almıyor ama ebelere rica ederiz onlar resmini çeker dedi
Beyza12344 Symn hımm anladım ben eşimin doğuma girmesini hiç istemediğim için sormadım bile alıyorlar mı diye 😊😊 beni o halde görmesini istemem
Beyza12344 SeydaOz valla benim doktorum ben sormadan butun bilgilerini veriyor kalbini dinletiyor 3 boyutlu gösteriyor derya hanımı deneyebilirsiniz