ezoterik sokomel ya ben kuruyemisciden aldim iste hem yas hem kuru aldim emin olamadm😄o zaman gunde 5er tane yiyeyim ben
Missipi ezoterik Evet bebikleri de aceleye getirmemek lazım 🥰 bende 35 im şimdilik sadece hurmayı ve yürüyüşü yapıyorum. 37 den sonra hepsini birden yaparım herhalde😂
ezoterik spiker_anne ya ben tugba kuruyemis diye bir zincir var ordan aldim guvenilir diye ama hem yas sekilde normal hurma hem de kurusu ama corona diyince korktum simdi ya giris tarihi yazmiyor ki🙈
spiker_anne ezoterik ayy yok korkutmayayim seni canim benim tedbir amaclı işte büyük zincir marketse biseycik olmaz ❤
Ftsctn_20 ezoterik şu adaçayı olayını bir doktorunuza danışın bence çünkü hamilelikte her bitki çayını onermiyorlar mesela ben sordum günde sadece bir fincan ıhlamur içebilirsin başka bir bitki çayı içme demişti.
Rabiaust Ceylan123 hurmayı tek sayı ile yemeniz gerekiyo.. Çift olarak yenilince şekere dönüşüyor tek sayı ile ymk hm sünnet hemde sindiriminde şeker olmuyomuş
Dilek1661 Bsgl sezeryansa zaten durabildiği kadar dursn bir gün bile çok önemli bence hani hurma sancını çoğaltır ya bu sefer erken almaya kalkmasın doktorun allah korusun
ezoterik Ftsctn_20 canim bana dün muayenede doktorum onerdi zaten cati muayenesinden sonra o yuzden söyledim tabiki erken gebelik doneminde zararli zaten bana catin uygun dokularin yumusak ama hic acilma falan baslamamis dedi o yuzden baslatti sanirim☺️
kibariye41 ezoterik ben 21 haftalığım arada canım çektikçe günde bir iki tane yiyorum zararı olur mu?
Zuhraa ezoterik birşey sora bilirmiyim. Bu hurma bildigimiz medine hurmasi dimi nasil bi kolaylık sağlıyor hep duyuyorum. Ben hamileligimin ilk haftasından beri yiyordum burda dogum falan kolaylastirdigini duyunca bıraktım. 19 haftaligim suan
ezoterik Zuhraa canim icinde oksitosin var yani dogumu baslatan hormon bu zaten suni sancida da disardan oksitosun aliyorsun yani o yüzden acilmayi kolaylastiriyor ve son haftalarda oneriliyor ayrica folik asit acisindan da cok zengin
Zeyzeyka ezoterik canım medine mebrum ya da acve hurması alabilirsin, kudüs diye sattıkları o kocaman etli hurmalar hormonluymuş görüntüye aldanma
ezoterik Zeyzeyka anladim cnm tamamdir o zaman oyle yapayim ben bi de yas hurma aldim taze o da olur dimi?
Rabiaust Acve hurması yiyin.. En iyisi o. Biraz fiyat olrak pahalı ama .. Sbhları aç karnına 7 tane yemeye özn gösterin. Araştırabilrsnz hadisi şerif var
Ftsctn_20 ezoterik doktorun tavsiye ettiyse o zaman tamam canım umarım hayırlısı ile kolay bir doğum olur bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın 🙏😊