Ozge_g Gizem-88 siz kan tahlili idrar tahlili vs yaptınız mı, doktor istemedi benden 7 hafta kalp atışını dinlemek için çağırdı, şimdi biyerde okudum 5.-6. Haftalarda yaptırın yazıyorda kafama takıldı
Sumru Ozge_g 7 hafta 3 günlük hamileyim 😍 doktorum benden kan ve idrar tahlili istedi cumartesi günü sonuçları öğrenmeye gideceğim
Ozge_g Sumru kaç haftalıkken verdiniz, bende pazartesi başka doktora gideceğim. Erken mi yaptırmam gerekdi acaba
Sumru Ozge_g Geçen hafta verdim kan ve idrarı.. yani 6 haftalıktım kontrol amaçlı istedi kanda ve idrarda enfeksiyon vs.. var mı diye geç kalmış değilsiniz ama ne kadar erken verirseniz o kadar çok iyi olur ve içiniz rahatlar ☺️☺️
munevveray 6+3 üz bizde yaban mersini kadar 🥰 büyümek çok güzeellll ❤️ İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız canlarımızı 🤲🏼
Ehnr Ozge_g folibol kullanıyorum ben diğerleri daha pahalıydı ne farkı var diye içeriklerine baktım pazarlama taktiği başka bişey değil boşuna paralanizi yemeyin devletin verdiğini alın.bu arada ben de hemsireyimq