Mrv1234 sehergunduz 21 bende kullaniyorum ilk zmanlrda kullanilmasi hem bebegin daha rahat tutunmasi icin hem de dusugu onlemek icin canim kullanmaya devam et
Tubau sehergunduz ben 1/.haftaya kadar hap olarak kullandım. Baş dönmesi ve bulantı yapıyordu ama napalım idare ettik🤷🏼♀️
Lavanta34 Ben de 31+2 deyim pazar gününden beri progestan iğne kullanıyorum 3 tane daha kaldı. Erken doğumu engellemek için. Kanamam oldu pazar günü çok şükür geçti sonra
Lavanta34 Kizlar progestan size yan etki yaptı mi benim yüzüme ateş basıyor kıpkırmızı oluyor alerji mi yaptı acaba
Eliftekk Benimde bulantım çok oluyor diye vajinadan alıyorum daha rahat oluyor doktorunuza sorun isterseniz yan etkisi de azalmış olur
Deno Bende 33 haftalığım 30 dan beri kullanıyorum herhangi bir riskim de yok doktor erken doğumu engeller kullan dedi kullanıyorum
Gul-08 Ben de kullandım 10. haftamda kanamam olmuştu, 2 kutu kullandım sabah akşam, başlarda yan etkisi oldu ama kullanmaya devam ettikçe geçti.
Frdugr0212 Bende 8. Haftamdayım 1 haftadır kullanıyorum vajinal olarak doktor sadece lekelenmemi önlemek için verdi bebek ve kese için herşey yolunda demişti cok şükür🙏 Herhangi bir yan etki görmedim kullandığım günden beride lekelenme yaşamadım ✋🏻🤚🏻
Buket44 Benimde kanamam olmuştu başlarda doktor yazmıştı. Nerdeyse 2.5 aylık olana kadar kullandım sonra doktor kesti. Bende baş dönmesi yapıyordu çok fena
Tatlisannedilekk sehergunduz Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi kazasız belasız🙏🏻