TugceDmrc Deletedmom137 bişey sorucam böyle karnımın içinde çekilme gibi bişey hissediyorum bide böyle seğirme titreme gibi bunları bebişim mi yapıyor acaba 🙈
Deletedmom137 TugceDmrc valla canım 16da başladı benim öyle tarif ettiğin gibi 😁 19dayım sanki baloncuk patlıyomuş gibi seyirme gibi
Birtutamkalp TugceDmrc bende 18 haftalık hamileyim bir haftadır sizin dediğiniz gibi aynı şekilde hissediyorum
TugceDmrc Deletedmom137 ay çok tatlı ya benim de 16. Haftam işte böyle seğiriyor titriyor böyle çekiyor bişeyler oldu anlamadım acaba dedim o mu ben mi 😂😂😂
TugceDmrc Birtutamkalp inşallah yakın zamanda elini kolunu dönüşünü de hissederiz ya çok değişik duygular 🙈🌺
Kubra67 Deletedmom137 ben 17 haftamda hissetdim acabahareketimiydi yoksa ben piskolojik olarakmi oyle dusundum suphedeyim acaba hareketini hisede bilirmiyz 17 haftada kız cinsiyetimiz
Deletedmom137 Kubra67 canım ben 19dayım 16.haftamdan beri hissediyorum kişiden kişiye göre değişiyor bence hissettiğin bebiştir
Kubra67 Deletedmom137 ben 1 haftadir evime gire bilyrm 17+4 deyiz evimden tiksindim yemek yiyemedim 6 kilo aldm cok zormuş cidden kız bebegi
Birtutamkalp Deletedmom137 vallahi benimde fena kusmalarım bile bitmedi her sabah safra kusuyorum zorluyor ama Rabbime şükürler olsun ki var canı sağ olsun ❤️
Deletedmom137 Kubra67 6kılo mu maşallah ben bi kilo alsam büyük sevinç yaşıcam aşırııı mide bulantısı tiksinme 😑
Kubra67 Deletedmom137 simdi benimki hafiflemeye basldi insallah seninkide gecer 😞 Allahin dusmanima vermesin oyle hamilelik
Deletedmom137 Kubra67 bazıları hiç kusmuyor tiksinmiyor hayret edıyorum geçenlerde kusmaktan ağzım dilim öyle bi yara olduki😔