ikizannesiFilizkaradogan Elif1147 sorun derken kişilik olarak dememiştir hayatları sıkıntılı geçiyor manasında demiştir arkadaşımız ben öyle algıladım
Bnarinn ikizannesiFilizkaradogan teşekkür ederim çok doğru anlamışsınız şuan tam olarak gercek olan hikayeyi anlatamıyorum unuttum ama kavuşamamış kavuşamadıgı içinde sevdigi adam yanılmıyorsam hiç bir elif mutlu olmasın demiş. Yanlış anlatmak istemiyorum hikayeyi ama bu gercek olan bişey ve ailemde tam tamına 6 tane elif var biri mutlu degil 🤔
Elif1147 ikizannesiFilizkaradogan ben zaten öle anlamadm ki hayatları nie sorunlu olsun ki alakası yok
DamlaNazBay ikizannesiFilizkaradogan bence bahar çok yakışır elif ağır bir isim ve çok fazla var tabi karar senin ve eşinin 😊
DamlaNazBay ikizannesiFilizkaradogan herşeyi belli kapı süsü emzik zinciri bi çok şeyine adını yazdırdım ben. bide benim adım yağmur babası illa damla istiyo yağmurun damlası olacakmış bende naz istiyorum bide çok alıştık artık olmaz 😊
Demir İkiside ablalarımın ismi🌺 “Elif gibi dik bir kızınız” olsun😌 (Arap alfabesinin ilk adı duruşu sebebiyle de öyle denir,bilmeyenler ve saçmalayanlar için)😉
Bnarinn Demir allaha şükür bin şükür ne demek oldugunu biliyorum ve araştırırsanız anlmını manasını ne demek istedigimin bulursunuz. Saçmalmak hangi cürretle böyle kelimeler kullanabiliyorsunuz ? Bu hakkı kim veriyor sizlere.