deletedmom259 Selam kızlar, bebeğim 33 haftalık ama karın bölgesi zayıfmış. 1-2 hafta geride gelıyor. Doktor saglıklı dedi. Ama ben biraz kılo almasını istiyorum. Bebege kılo en iyi ne aldırıyor
Mororkide deletedmom259 muz bulgur turu peynır yogurt yumurta cerez turlerı ben gunluk olarak bı bardak muz sut cevız bal cekip içerdım bı haftada yarım kılo almıstı kıZıma hamıleyken
iremss deletedmom259 her bebek her bünye farklıdır, yeşil mercimek kırmızı mercimek bulgur ne zaman çok tüketsem bir sonraki kontrolde kilo olarak artışı daha fazla gördüm, tüketebiliyorsanız aklınızda olsun 🦋
Senakarabey Benimde bebeğim biraz ufaktı. Doktorum bolca eski kaşar, kendin kilo almaman için yağsız sossuz makarna birde muz ye dedi. Ve gerçekten 2 hafta üstüste kilo almayan kızım bu hafta gittiğimde 450 gr almıştı 🥰🙏🏻
Nse Senakarabey canım vala seni bana Allah gönderdi galiba dün hastahaneye gittim 22 haftalık 300 gram dedi bebeğinin kilosu baya geride kalmış dedi dünden beri kendime skinti yaptım gece hiç uyumadım ne yesem ne içsem diye araştırdım durdum
Senakarabey Deletedmom317 evet çok üzülmüştüm o iki hafta büyümüyor diye. Doktor söyleyince sade haşladığım makarnanın üzerine eski kaşar rendeleyip bolca yedim gerçekten faydasını gördüm 😌
Kvlkgzmerhn Kaşar peynir kesin ye ben gidip gelip yiyodum ilk zmnlar sut yogurt muz ceviz fındık badem balik
Senakarabey Nse benimde kızım 34. Haftada gittiğimde 2350 dedi bir hafta sonra tekrar gittim yine ayni dedi o kadar ağladım ki bir hafta. Ama bu Pazartesi gittiğimde 450 gr almıştı bıktım aynı şeylerden ama 2 hafta daha ayni şekilde devam ederim artık😅
Dudubicerr Yenianne65 faydali degil mi arkadasim ben bebege faydasi var kilo aliminda diye her sabah 1 haslanmis yumurta ve patates yiyorum hep
Nse Senakarabey canım sabah kalkıyorum iki yumurta yiyorum bı kase yoğurt bı bardak süt içiyorum öğlen düzenli bı sekilde meyve mi yiyorum yine bı bardak süt içiyorum üç dört tane ceviz yiyorum tavuktan etten balıktan tiksindim yiyemedim mercimek ye dediler her hafta aksatmadim yemeğini yaptım yedim soda iç dediler her gün içiyorum vitaminlerimi düzenli kullanıyorum daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Dilekkcadm Bende bi yerde okumuştum portakal suyu ve kaşarı. Benim en çok tükettiğim şeyler makarna muz ve portakal suyu şükür kilosu iyi gidiyor şimdilik
Senakarabey Nse birde dediklerimi deneyin bünyeden bünyeye farkeder mi bilmiyorum ama ben baya etkisini gördüm. İnşallah size de fayda eder🥰🙏🏻
Senakarabey _defnee boyunu ben doktor söylemedi diye hatırlıyorum ama eşim söylediğini iddia ediyor😅 48 cm demiş öyle söylüyor