Asu22 beriliceannesi hahhahah haklısın valla ben biraz acele etmişim sanırım :) doktor da varsa vardır çıkardı diyince umudum çok kırılmıştı yüzümü güldürdünuz 🌸
Asu22 Gizempamuksuturgut ayyyyy şuan gerçekten çok heyecanlandım umarım vardir bir de dün ruyamda pozitif cikiyodu sonuç ne kadar bilinç altı yaptıysam 😂
pamuk32 Asu22 bende 9 gün kala 1.20 çıktı adete 1 gün kala 97 çıktı.. tek yumurta ikizlerme hamileym çok erken daha bekleyin biraz daha
Gizempamuksuturgut Asu22 tabi yani çok erken adet gününü bekle sabırlı ol ya da adetten 1 Kaç gün önce bile belki sonuç alabilirsin inşallah olumlu sonuç alırsın bu arada bebek istiyorsan ovülasyon testi yani yumurtalama testi alsana çok çok fazla işe yarıyor
Asu22 Slna 2 günüm kaldı sürekli ateş basmaları yaşıyorum sık sık idrara cikiyorum adet belirtisi mi gebelik mi bilemedim göğüslerim çok sis ama acı ya da batma yok sadece iç çamaşırımi çıkarınca bı kaç dakika ağrı oluyor o kadar🤦
Kbrkbk Asu22 benimde 2 gün kaldı adete bende pko var bende 8 gün kala 1.20 çıktı cnm inşallah ikimizde güzel haber alırız
Asu22 Cns_33 hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kaldı iki gün sabır diyorum kendi kendime 😊 Ama sanırım adet olucam kasığımda ki ağrı baya yoğunlaştı:(
Belirsiz Asu22 canım stres çok etkili olacağı varsa bile olmuyor kaç ay aynı şeyi yaptım olmuyor maalesef 😐
Sumeyye_g Asu22 daha 10 gün var canım çok erken yapmışsın bekle bide adet gününde yap inşallah vardır gebelik
Mermini Asu22 yanılma olabiliyor yengemde de olmuştu hastaydı baya tahlil yaptılar çıkmadı bir şey serumlar ilaçlar 2 hafta sonra öğrendik hamile olduğunu 🤭bebişimiz şuan 1 yaşında maşallah gayet sağlıklı💕
Ursavasipek1998 Mermini bende adetten önce kan testi yaptırdım 2.0 çıktı ve adetim 10 gün gecikti bi kaç gün daha bekliyim mi sizce daha önce de bi kaç kez gecikmem oldu çünkü test yapıp da üzülmek de istemiyorum