Mrymylmz Arkadaşlar daha önce folic-iod kullanan varmı doktorum yazdı da suan folbiol kullanıyorum 5+4 teyim folic-iod u almamı söyledi kendisi ?
akovalardan Mrymylmz 3 ay boyunca folio yu kullandım bende doktorum onu önerdi ve hicbir sorun yaşamadık şükür
Mom91 Mrymylmz folbiol dozu yüksek canım bana onu devlet vermişti en başlarda sonra özel doktoruma geçince artık onu bırak içme dedi folic iod da güzel gayet gebe kalmadan kullanmıştım
Mrymylmz akovalardan folbiol un dozu düşük diye tereddütteyim acıkcası doktor da demişken değiştireyim diyorum
Mom91 Mrymylmz diğer folik asitlere göre yüksekmiş dozu canım ama çok bi sakıncası yokmuş galiba bazı doktorlar önerdiğine göre
Bsrlmnemr Mrymylmz memnunum canım yani bundan önce başka bi folik asit kullanıyordum bu sefer doktorum bunu önerdi doktoruma da çok güvenirim çok iyi bir hekim hiç sorgulamadım. Farkı neymiş ki diğerlerinden
Bsrlmnemr Mrymylmz 10+4 iken gittim doktorum 12+4 olduğum zaman çağırdı o zamana kadar ilaçlar biterse al dedi çok önemli folik asite devam dedi canım. Ben doktoruma da çok güveniyorum çok kıdemli bir doktor