mrvygrtc Arkadaşlar 2 gündür açlık tokluk şekerime bakıyorum evde. Tokluk şekerim 72 ve 90 çıktı. Normali 120-130 olması gerekiyormuş. Yarın kontrole gidicem doktora sorarım ama merak ettim böyle bi durum yaşayan var mı ?
yonca90 mrvygrtc 2 kez şeker yüklemesi yaptırdım. Gebelik şekerim çıkmıştı ama evdeki ölçümlerde açlık 44 tokluk 80 çıktı bende çok tedirgin oldum. 3 gün sonra kontrolüm keşke bilen biri çıksa 🙃
Perihanvdt mrvygrtc ben hiç ölçmedim ama şekerim düştüğünde ciddi şekilde hissediyorum dr a sordum olabilir sıkıntı olmaz dedi sık yemen lazım dedi.ama yinede sormakta fayda var.hatta cvbıda burdan paylaşırsanız sevinirim
yonca90 mrvygrtc ilk 50 mg yapıldı 141 çıktı. Sonra 100 mg doğrulama yapıldı o da ilk saatte 192 çıktı. Endokrin doktorum hemen diyetisyene gönderdi ama sanırım yüksekten ziyade düşük şekerim 🤦🏻♀️😂
mrvygrtc yonca90 doktor bi şey söylemiş miydi peki yükleme sonucuna. Bende yarın yaptırıcam yüklemeyi
Ozgelin Cnm açlık 70ile 110 tokluk 70 ile 140 arası olacak.yemek aran çok mu açılıyor ara öğün yapmalısın mutlaka..
Ozgelin mrvygrtc rica ederim gebelik şekerim var iğne kullanıyorum ben profsör olduk artık sorun olursa soruver cevaplrım..
yonca90 mrvygrtc kadın doğum doktorum sonuç yüksek çıkınca endokrine gönderdi. Endokrin de diyetisyene. Kadın doğumcular tek başına bir tedavi uygulayamıyor sanırım.
mrvygrtc Ozgelin çok geçmiş olsun canım. Yarın şeker yüklemesi de yapılsın sorum olursa dönüş yaparım ☺️
mrvygrtc yonca90 anladım canım yine kontrole gittikten sonra konuşalım ikimizin doktoru ne diyor karşılaştırırız ☺️
Ozgelin Asumrl yemeğe başlar başlamaz 1 saat tutuyorsunuz...çoğu kişi yemek bittkten sonra bir saat tutuyor yanlış..yemeğe başladığın an 1 saatin başlamış oluyor..