Yeliz1905 535285 kılo aldırmıyor kemık gelısımı için iyi oldugu soylenıyor ama benım doktorum kanıtlanmıs bısey degıl dedi🙂 gerci ben sevmemde limonlu istoyodu canın ilk haftakarda şuan onuda içmiyorum 😀
Yeliz1905 Busra1997 ya ben içemiyorum sut ama yınr ıkı gunde bir içmeye özen gosterıyorum ama gerci bebiş ayıyla orantılı gıdıyodu enson.
Busra1997 Yeliz1905 yazmayi unutmusum kaşar peyniri ve muzda çok faydalı bunlari yiyebiliyorsan çok faydali olur gelisimi için 2 gune 1 icsende olur ama mutlaka iç hem kendin için hem yavrun için 🥰
Kbr2301 535285 hayır kılo olarak bır faydası yok ama kasları ve kemık gelısımı ıcın faydalı benım arkadasm hergun bır tane ıcerdı oglu dogdu hemen basını dık tutmaya basladı masallah
BabyYoda 535285 soda değil maden suyu içmek lazım. Günde 1 taneyi aşmadan içmek anneye de bebeğe de faydalı
Pyrzefem Soda degil sade minarelli su yani madenn suyu icebilirsin canim bebegin kemik gelisimi icinde faydali
mutluuannee 535285 aksine maden suyu cok faydalı magnezyum acisindan her gün 1 sise icin diyolar ama ben ne zaman canm isterse o zmn iciyorum kendimi sartlamadim her gun iceyim diye 😇
DilanDag 535285 tam aksine sağlıklı olduğu söyleniyor doğumdan sonra diş dökülmelerine iyi geliyormuş saglamlastiriyormuş
Busra1997 Yeliz1905 ozaman çok iyi bu ikisini hem bebiş hemde kendin için bool boll ye yarasın inşallah 😀😍
Pembepanterr 535285 sade maden suyunun bir zararı yok canım hatta faydalı içindeki minerallerden dolayı